Ръчна сокоизтисквачка Juicer Multi-funktion HX

2
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

10/17/2015

0 Comments

ЦЕНА: 27.90 лв

​JUICER HX е моментална и прецизна ръчна сокоизтисквачка БЕЗ МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ. Супер подходяща е за ежедневно стерилизиране и работа с кърмачета и малки дечица. 

За разлика от електрическите, ръчните сокоизтисквачки дават пълен контрол на качеството, филтрацията и консистенцията на получените сокове. С този съвършено ефективен уред ще обработите плодове и зеленчуци до съвършенство. JUICER HX изстисква соковете без да ги подлага на допълнително въртене, смесване и обработка, което способства и за запазването на ензимите и други полезни вещества непокътнати. Освен това се закрепва лесно, сваля се моментално и се мие, разглобява и сглобява за миг. Липсата на метални части прави уреда идеален за честа стерилизация. 

Комплектът съдържа:

-Стойка с моментално вакуумно закрепване

-Основно тяло с уникален ексцентричен концентричен винт

-Сепаратор за сок и салца

-Контейнер със сито 400 мл

-Дръжка за винта

-Бутален лост за безопасен и прецизен натиск

Спецификации:

-BFA материал – безвредна пластмаса – изцяло

-Размери : 31.7 х 13.5 х 24 см.

-Тегло : 1 кг

-Лесен за почистване

-Приготвя за миг повече сок с непокътнати ензими, витамини и минерали

-Малък, лек и компактен

-Моментално вакуумно закрепване Clamp за почти всяка повърхност

-Чудесен за всички листни зеленчуци като магданоз и целина

-Запазва максимално хранителните вещества

-Семпъл и ефективен за бързо действие дизайн

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion