Малена – магазин за вълнени чорапогащи зимни чорапогащници вълнен чорапогащник Alpina 120 DEN вълнен чорапогащник

2
Добави коментар

Alpina 120 гладък плътен чорапогащник с плътност 120 DEN, топъл и много мек чорапогащник от вълна, произведен от италианска марка за зимни чорапогащи Innamore/ Иннаморе. Продуктът представлява чорапогащник от вълна и акрил ( акрилът е материал, който се произвежда от изкуствена вълна отличава се с голяма мекота, здравина и топли през зимните месеци ); размер XL/ MAXI има допълнително парче на дупето, което позволява допълнително разширяване; без ограничител ( изчистен до кръста ); приляга перфектно по краката; плоски шевове; парче между краката.

Състав: 40% вълна, 35% акрил, 17% полиамид, 8% еластан – за размери 2, 3, 4 и XL; 75% акрил, 17% полиамид, 8% еластан – само за размер XL

Продуктът е предназначен за пране на 30 градуса – само с препарат за вълна ( при пране на пералня препоръчваме пране на подходяща програма за вълна и прането и сушенето да се извършва отделно ); не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене. 

Продуктът е наличен и в двата ни магазина в град София – ж.к. Иван Вазов/ ж.к. Света Троица при НЕПЪЛНО наличие на размери и в двата ни магазина.