Хамалски услуги София от Хамали Престо

2
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за превоз на мебели и багаж за София и страната. Ние от Хамали Престо ще Ви предложим различни варианти за преместване на вашето домашно и офис обзавеждане при следните условия:
Преместване на имущество със двама и повече хамали

Извършваме частично и цялостно преместване на имущество със двама и повече хамали + де-монтаж и опаковане на мебели и безплатен оглед на място. Можем да Ви предложим два варианта за ползването на тази услуга – Заплащане за Хамали и Транспорт на Час или Оферта за Преместване с Крайна Цена.

Хамали и Транспорт Цени на Час

Хамали – 12лв./час на човек и превоз – 25 лв./час при минимално време за ползване 2 часа или 98лв. общо за двама хамали и бус с подходящ обем в рамките на София.

Преместване на Мебели и Багаж – Оферта с Твърда Цена

В зависимост от количеството на вещите, вашите изисквания и бюджет можем да ви предложим различни варианти за преместване с двама или повече хамали и оферта с твърда цена.

Как Определяме Цената за Преместване?

В най общия случай цената за пренасяне на едно домакинство или офис обзавеждане се формира от следните няколко фактора:

Количеството – Броя на Вещите – точен брой на едрите предмети като: мебели, електроуреди и приблизителен брой на дребните вещи – чували, кашони, куфари и други.
Броя на етажите и наличието на асансьор в сградата (и на двата адреса.)
Разстоянието между адресите за София или градовете при преместване в страната.
Ползване на допълнителни услуги по опаковане на вещи и разглобяване на мебели
Възможност за паркиране – престой пред или в близост до входа на сградата.
Ще има ли повече от един адрес на товарене и разтоварване?

Превоз с помощ при товарeне и разтоварване от шофьора

Превоз със помощ от страна на шофьора при товарене и разтоварване. Този вариант е подходящ в случаите когато имате нужда само от един човек за сваляне и качване на вашите вещи-багаж. Цената за услугата се определя от различни фактори изяснени (по -долу), но в най общия случай варира от 40 лв. до 80 лв.

 

Транспорт на лични вещи без хамали

Транспортна Услуга – чист превоз без хамали със бус или камионче от 10 м3 до 20 м3 (кубични метра обем) в зависимост от количеството на багажа и вашите нужди. Цената на тази услуга е между 30 лв. и 60 лв. за 1 курс в рамките на гр.София или 20лв.- 25лв. на час в зависимост от обема на желаното превозно средство и разстоянието м/у адресите. Цени за превоз на дълги разстояния – От или Към София от 0.50лв./км до 0.65лв./км. при заплащане на двете посоки. Можем да Ви предложим и твърда цена за превоз в София, областта, страната и чужбина.Всяко превозно средство е оборудвано с притегателни колани и кашони за удобство при укрепване и обезопасяване на мебелите при транспортиране.

За по-точна оферта, моля не се колебайте да ни се обадите на тел.0876 123 386 всеки ден от 08.00ч. до 21.00ч. Ние ще ви консултираме и ще Ви помогнем да изберете най подходящия вариант за вашите нужди.В зависимост от мащаба на преместването можем да ви дадем ориентировъчна или крайна цена още по телефона. Веднъж договорената цена е крайна – без скрити такси и комисионни!