Мнения – доволни клиенти

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Тодор Господинов – Варна
Търговия с авточасти

До скоро смятах, че да развиваш малък бизнес в България е неосъществима мечта. Въпреки всичко реших да опитам и както предполагах не беше никак лесно. Бях на път да захвърля всичко, когато случайно попаднах на хората от WEB PRO BULGARIA. Благодарение на тях, вече година и половина работя усилено, получавам голям брой поръчки и се радвам, че се престраших да опитам. Благодаря Ви

Александър Маринов – Русе
Магазин за цветя

Ще си спестя гръмките суперлативи и хвалби по адрес на екипа на УебПро. Само искам да им благодаря за това, че промениха живота ми и ме накараха да се усмихвам отново. Онлайн каталога, който ми изработиха донесе на мен и семейството ми работа, за която не бях и мечтал, и възможност да гледам с надежда към бъдещето.

Веселин Тодоров – Балчик
Туристическа агенция

Туризмът е една от сферите на бизнеса, в които се чувставам наистина силен. Цял живот съм се занимавал с това и реших да опитам сам да си бъда началник. Оказа се, че не е никак лесно да намериш клиенти в условията на конкуренция от големите туристически компании. Благодарение на сайта, който си поръчах и популярността, която той ми донесе, фамилната ми къща- хотел е резервирана за целия летен сезон. Благодаря Ви

Живко Тодоров – Мелник
Техник на шевни машини

Най-добрата реклама за вашият бизнес малък или голям е уеб сайт.Сдобих се с много нови клиенти пожелавам същото и на вас.Благодаря на екипа на WebPro за страхотната оферта която ми предложиха.

Йонко Димитров – София
Ремонт на компютри

Здравейте професионално се занимавам с ремонт на шевни машини,нямам ателие или офис разчитах само на няколко обяви във вестника от който не получих и 1 нов клиент тогава се сетих,че може да си купя уеб сайт след кратко разглеждане на офертите в интернет се спрях на WebPro , сайтът ми е малък,но пък за сметка на това оптимизиран.

Мая Георгиева – Варна
Моден дизайнер

Занимавам се с компютри от доста време,но нищо не разбирам от сайтове за това реших да си купя сайтът ми е с 2000 посещения на ден работата ми се увеличи двойно оценката която давам на екипа е 6+.

Веселина Драгнева – Добрич
Стоматолог

Започнах своя бизнес преди години развивах го и работех здраво. Мислех си много време как да разширя своя бизнес и тогава ми хрумна идеята да предлагам продуктите си в онлайн магазин, което беше най-доброто ми бизнес решение. Благодаря ви WEB PRO BULGARIA

Драго Петев – Плевен
Търговия с детски играчки

Здравейте, занимавам се търговия на детски играчки от 10 години и успях да разработя два магазина в центъра на Стара Загора. Тогава съвсем случайно попаднах на сайтът на УЕБПРО БЪЛГАРИЯ в социалните мрежи и се свързах с тях. Информацията която ми беше нужна за търговията в интернет получих от тях. Поръчах онлайн магазин с отлична оптимизация и реклама което се оказа отлична идея за моят бизнес.

Найден Миленов – Монтана
Производител на обувки

Много дълги години градих своя бизнес и той е изключително важен за мен, затова се радвам, че имам лоялен бизнес партньор в интернет –  всичко което Ви е нужно за развитие на вашият онлайн или местен бизнес ще получите на изгодна цена.

Мариян Гинков – Сливен
Изработка на мебели

Занимавам се с ръчна изработка на мебели – преди години бизнесът ми вървеше добре, но за жалост в последните години не вървеше. Тогава се разрових в нет-а за информация относно реклама. УЕБПРО БЪЛГАРИЯ беше всичко от което се нуждае моят бизнес. Рекламата която поръчах беше по-добра отколкото си мислех, че ще бъде.

Изпрати своя коментар тук