Онлайн търговия

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Online търговия е процев в интернет в които дадено лице или организация предлагат на уеб пазара стоки, чрез своя уеб сайт или определени за тази цел сайвео. Търговията в интернет е сложен процес тъй като тои се състои от подбор на правилни за разплащане системи, но също така и от начини за предлагане на стоки или услуги. Най-добрият вариант за електронната търговия е да разполагате със уеб сайт.
Този уеб сайт обаче се различава от всички останали видове уеб сайтове тъй като съдържа в себе си не само информация, но и може автоматизирано да извърши продажбата.
 
Възмоности:
Собствен онлайн магазин
Изграждането на свой собствен онлайн магазин е най-доброто решение, ако искате да търгувате в интернет. Този факт се дължи на възможноста сами да определяте визията и функционалноста на страниците в които се предлагат вашите продукти или услуги. Онлайн магазинът е снабден с административен панел, търсачка и елементи които дават възможност за избор на продуктите и тяхното групиране в т.нар онлайн поръчка. Онлайн магазина е автоматизирана система и не е нужно намеса на оператор за осъществяване на поръчка както във фирменият уеб сайт например.
Amazon
В тази платформа за интернет търговия Вие можете да предлагате неопределен брой продукти или услуги, които обаче не можете да подредите както в онлайн магазина.
Ebay
Този метод за търгуване онлайн има сериозни преимущества тъй като високата му посещаемост гарантира, че продуктите които предлагате ще бъдат забелязани широка аудитория.
Olx
Това е българският аналог на ebay и amazon, системата оlx.bg дава възможност за предлагане на продукти и услуги напълно безплатно, след регистрация.
Електронна търговия и онлайн магазини

Избор на бизнес идея за онлайн търговия
Анализиране на методите за търгуване в интернет
Онлайн магазин – изработка и поддръжка
 

Тагове: онлайн, уеб, интернет, търговия, бизнес,
нов, съвети, магазин, административен, панел.
Видео
Връзки
Мнения