Как да изглеждаме добре

2
Добави коментар
sealgy
sealgy

Не всички жени умеят да се обличат добре, като съчетават цветове, кройки, размери, аксесоари, обувки и т.н. Някои се раждат с вроден усет към красивото и дори да нямат перфектна фигура умеят да оправят дефектите подбирайки подходящо облекло. Други са надарени от бога с перфектни размери, но не умеят да подбират точните за тях дрехи. Има и  жени, които  са родени  сякаш за модели. Тези жени имат и свои модни принципи.

Какво трябва да знае една жена, когато иска да си купи  дрехи за да поднови гардероба си.

1. За предпочитане е да се купуват качествени облекла. Разбира се, ако възнамерявате да ги носите по-дълго време, например няколко години. Тогава не трябва да се пестят парите, защото хубавото струва скъпо, но то възвръща стойността си. Ако пък възнамерявате да сменявате по-често тоалетите, то на пазара е пълно с евтини и некачествени стоки, които само с едно обличане, мога да се изхвърлят от употреба.

2. Създайте си гардероб от дрехи за всеки сезон. В този екип поставете и обувките и аксесоарите.

3. Не се съобразявайте с модните тенденции, защото не всяка модерна дреха може да ви стои добре. Експериментирайте, рискувайте и така ще бъдете винаги уникални.

4. Внимавайте с фигуралните композиции. Не съчетавайте долната и горна половина от тоалета с различни шарки, защото няма нищо по-отблъскващо от това да видите жена с различен синхрон на цветовете. Комбинирайте така, че например ако блузата е шарена, то долната половина да е едноцветна.

5. Преди да купите нова дреха е добре да се помисли дали имате достатъчно други дрехи в гардероба си, с които да съчетаете новата покупка.

6. Не забравяйте и аксесоарите. Дори да имате стари бижута добре е да се снабдите и с нови изработки, особено ако са ръчно изработени и оригинални – гривни, колиета, пръстени, обици, които ще предадат уникалност на вашия стил.

7. Не са за пренебрегване и обувките. Те са важна част от облеклото. Много е важно за кой момент от деня ще ги използвате и по какъв повод. Класическите модели са семпли, в повечето случаи са едноцветни и лесно се комбинират с останалото облекло. За официален  вечерен тоалет най-подходящи са  черните дамски обувки с тънък и висок ток. Те подчертават тоалета и удължават фигурата, като и придават изисканост. За ежедневен тоалет, подходящи за пола, костюм или дънки са дамските обувки с по-ниски токчета. Те подчертават елегантност и стил. Могат да бъдат и в бежов тон. Ако не се чувствате добре на токчета, разнообразието е голямо. Подберете обувки и с по-ниска платформа или среден ток. Така ще бъдете по-уверени в походката, като това ще допринесе за вашето удобство и сигурност. За лятото естествено най-подходящи са сандалите. Добре е да имате в гардероба си и затворени удобни обувки с равни подметки тип „балеринки“, както и спортни обувки и кецове, които се използват през цялата година.

Така подсигурени с подходящи дрехи, аксесоари и обувки вие можете да си осигурите облекло за всеки момент от деня и за всеки повод.

 Повече на e-drehi.com