Преслава се връща във ВИП Брадър, ще върти любов с Гъмов

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Преслава се връща във ВИП Брадър срещу рекорден хонорар.

 

Певицата ще прекрачи отново прага на Къщата, но не само заради парите, а и заради любовните си отношения с Гъмов, пише HotArena.

 

За още една седмица престой, в предаването изпълнителката ще вземе 20 хилядарки, тъй като няма особено много ангажименти. Освен това обаче продуцентите очакват тя и Гъмов да дадат израз на романтичните влечения един към друг.

 

Както се видя, Преслава и актьорът не са си безразлични, а той сериозно хлътна по певицата. Сам Гъмов призна, че сериозно си е паднал по добричлийката, а когато тя била при него в театъра се разтреперил от вълнение.

 

Дни по-късно от Биг Брадър неочаквано заявиха, че връщат Преслава в предаването.За да не бъде прекалено нагласено влизането й, бе обявено, че с вот на зрителите, звездата ще се върне в предаването.

 

А тя събра 70 000 лайка за рекордно кратко време.

 

Докато е в шоуто, Преслава ще бъде със статут на гост — звезда и няма да има право да гласува, или да бъде номинирана, пише Всеки ден.

 

От друга страна обаче, според HotArena от нея се очаква да си размени интимности с актьора, а двамата да декларират чувствата си.

 

Ще видим ли нещо повече от прегръдки и целувки, още не е ясно, но е факт, че Преслава влиза във ВИП Брадър поне за седмица.

 

За сметка на това друга колоритна звезда ще си тръгне от формата – Луна.

 

Скандалите на изпълнителката, както и номерата с нейно участие, омръзнаха на зрителите. А това да влудява съквартирантите с приумиците си се изчерпа.

 

Освен това, освен скандалите между „Ритон“ и Кичка Бодурова, почти нищо по-интересно не се случва в предаването. Дали напускането на Луна и влизането на Преслава ще разбунят духовете, предстои да видим.