TERRA SPA празнува своя трети рожден ден

4
Добави коментар
eventA
eventA

Сред специалните гости на празника беше и испанската луксозна козметика Natura Bisse Barcelona 

Вечерта на 7-ми Октомври събра отбрани гости, за да отпразнуват заедно  третият рожден ден на престижния център Terra SPA. Собственичката на СПА центъра г-жа Силвия Панагонова посрещна гостите си в изисканата обстановка на едно от най-предпочитаните места за релакс в София, сред които имаше познати лица от бизнеса и медиите.

Вече трета година, професионалистите в Terra SPA следват мисията да избавят своите гости от стреса, проблемите и притесненията от ежедневието. Екипът от терапевти и стилисти в съчетание с приятна обстановка и тематична музика успява успешно да създаде цялостно усещане за спокойствие и отпускане.

Специален гост на празника беше испанската луксозна козметика Natura Bisse Barcelona. Продуктите и терапиите на марката вече са част от портфолиото на Terra SPA. Революционер в грижата за кожата, Natura Bisse Barcelona предлага ритуали и продукти, които постигат видим резултат в борбата срещу стареенето. 

„Бих искала да поздравя екипа на Terra SPA и специално г-жа Панагонова по случай рожденния ден на центъра и за това, че за три години те успяха да наложат нови стандарти за качество и лукс при предоставянето на услугите и обслужването на клиентите.  За нас  е чест да сме ценен партньор за Terra SPA и ми позволете от своя страна да Ви приветствам като добри дошли в глобалното семейство на Натура Бисе Барселона“

По време на заредената с топлота и истинска радост вечер бе проведена и традиционната благотворителна томбола, която събра средства и раздаде много награди – ваканционни почивки, предметни награди и процедури от Natura Bisse и др.