Интериорно проектиране и производство на мебели. Строителство с пенобетон. Ремонти.

1
Добави коментар
VidarDesign
VidarDesign

Интериорно проектиране и производство на мебели. Строителство с пенобетон. Ремонти.      С двойното си предназначение те освобождават значително място в малките пространства. Може да поръчате холни маси, които стават за хранене; холни маси с функция бюро или хапване; стенни шкафове – бюра, трансформиращи се тоалетки и др. Не сме привърженици на няколко модела, които да тиражираме до втръсване, а видоизменяме всеки един мебел, така че да запази функцията си, но да отговаря на вашите нужди и желания. Може да изберете не само обявените размери, а и да ги зададете индивидуално. Имате избор от над 250 вида декори ламинирано ПДЧ, както и фурнирован или боядисан MDF. Трансформиращи се мебели ?                                               Могат да бъдат с хоризонтално или вертикално падане, с размери на матрака от 72 см. до 160 см. Може да се комбинират с диван, бюро, секция, гардероб и др. Изработват се според индивидуалните изисквания на клиента и възможностите на пространството. Допълнително падащите легла могат да се окомплектоват с подматрачна рамка и матрак с различна степен на лукс. Времето за изработка е индивидуално, според вида и обема на работа. Можем да направим доставка и монтаж на падащо легло в цялата страна ? Цени на падащи легла ? Модели на падащи легла ? Интериорният дизайн е първата и най-важна част от интериорното проектиране. Той може да обхваща както отделни елементи като функции, мебели, настилки и цветови решения, така и пълният обем на дейностите, свързани с промяна на стени, софити, инсталации и всички елементи от интериора, включително текстил, озеленяване, водни ефекти и др. Също така, интериорният проект е съобразен напълно с вашите изисквания и начин на живот. Водещо е да отразява по неповторим начин вашия стил, да създава уют и да осигурява високо качество на живот. Интериорен дизайн ?

 

 

                                                                                  ДЕЙНОСТ 

ВИДАР е една  от малкото български фирми, които обслужват целия цикъл на инвестиране:

 

Навярно и вие сте убедени, че комплексният подход генерира най-много ползи за вас – достига най-високо качество, оптимизира бюджета като снижава стойността, намалява времето за изпълнение  и естествено – щади нервната ви система.

 

НАШИТЕ УСЛУГИ                                       

ВИДАР е компания, ориентирана изцяло към клиента. Ние сме специализирани в комплексно изграждане на интериора – от интериорния дизайн, с много идеи и възможни решения, през проекта, с пълен план на фазите на изпълнение до извършване на ремонтни и довършителни строителни работи, производство и монтаж на мебели. Изключително със собствени мощности. Процесът завършва с подписване на Приемо-предавателен протокол и Гаранционни карти.

 

ПРЕДЛАГАМЕ

ВИДАР осигурява неограничен избор от материали, форми и функционалност. Ние произвеждаме само индивидуални сгради, интериори и мебели.Това дава на клиентите ни специалното чувство, че притежават нещо изключително, различно от нормата; нещо, което добавя стойност към инвестицията. Ние сме създали комплекс от дейности, които гарантират високото качество на живот. Във ВИДАР сме горди, че сме в състояние да ви предложим

изключителни сгради, интериори и мебели

 

Създайте собствена атмосфера и стил, преоткрийте изтънчения живот с ВИДАР

Корпоративна система за качество ?

Бонус система за лоялни клиенти  ?

Декларация за поверителност ?

Правила за употреба ?

Ако сте ни харесали – гласувайте за нас :