Нова Година 2016 в Крагуевац, Сърбия – РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

2
Добави коментар
teskogroup
teskogroup

Крагуевац – „Великолепната роза на Шумадия” е четвъртият по големина град в Сърбия, главeн и административен център на област Шумадия. Разположен на брега на река Лепеница, той се отличава с приятна атмосфера и компактен пешеходен център, в който остават повечето основни туристически атракции и магазини, с изключение на мемориален парк Шумарице. Също така градът е първата столица на съвременна Сърбия (1818-1839 г.). Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент се намират на десния бряг на реката. Този градът е един от най- бързо развиващите се в Сърбия и изненадва именно с това. В този град новото със старото върви ръка за ръка, което се доказва от многобройните паметници запазени до дeн днешен и изобилие на нови съвременни сгради и заведения, който привличат многобройни посeтители.

Нова Година 2016 в Крагуевац, Сърбия – РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Гр.Крагуевац-Хотел SUMARICE – www.sumaricedoo.com

30.12.2015 – 02.01.2016

ЦЕНА: 284 лв. важи при крайно плащане до 15.11.2015 г.!!!

1 ден  -30.12.2015г. Отпътуване от Плевен в 06:00ч.от София 08:30ч. София – Ниш – Крагуевац 

Пристигане, разходка из центъра на Крагуевац .Кратка туриситическа разходка в центъра на града. Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент .Този градът е един от най- бързо развиващите се в Сърбия и изненадва именно с това. В този град новото със старото върви ръка за ръка, което се доказва от многобройните паметници запазени до дeн днешен и изобилстване на нови съвременни сгради и заведения, който привличат многобройни посeтители. Настаняване в хотел SUMARICE – 3***. Вечеря. Нощувка.

2 ден – 31.12.2015 г. Крагуевац – Топола 

Закуска. Свободно време в Крагуевац.Или срещу допълнително заплащане. Екскурзия до Белград-150км.Отпътуване в 8:00ч.сутринта.Пристигане в столицата на Сърбия около 9:30ч. Панорамна обиколка с местен екскурзовод (минимум 1 ч.): площад „Теразие“; Националното събрание (Скупщина); улица „Крал Милан“; площад „Славия“; катедралният храм „Св. Сава“; улица „Крал Милутин“; булевард „Крал Александър“; църквата „Св. Марко“; площад „Никола Пашич“; площада на Републиката и крепостта „Калемегдан“.Свободно време.В 14:00ч. отпътуване за Крагуевац,пристигане около 16:00ч. . Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта?.

3 ден. – 01.01.2016 г. Късна закуска.

Закуска. Екскурзия с обяд срещу допълнително заплащане.По обяд. Отпътуване за манастира Дивостин, разположен на 6 км от Крагуевац. Най – вероятно е основан по време на Византийското царство или от сръбския деспот Стефан Лазарович, но от самото си начало е женски манастир. Именно затова е наречен Дивостин (Девически стан). Продължаване за Етно селище Галетово сокаче, където ще де запознаете с местния бит и традиции.

4 ден – 02.01.2016 г. Закуска .Свободно време. По обяд отпътуване за България.Пристигане в София към 18:00 ч.в Плевен около 20:00ч.

Цената включва: – транспорт с туристически автобус – 3 нощувки, 3 закуски в хотел ‚‘‘Sumarice’’3* – вечеря по меню на 30.12.2015 – Гала вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и жива музика на 31.12.2015 – Бонус Гала вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и жива музика на 01.01.2016 г – застраховка с лимит 2000 лв. – представител на ТА по време на цялата екскурзия.

Цената не вкючва:

Екскурзия до Белград на 31.12.2015-20 евро при минимум 20 човека. Екскурзия до манастира Дивостин и Етно селищеГалетово сокаче-10 евро, при минимум 20 човека. Трансфер от хотела до гр. Крагуевац по 1 евро за двете посоки,ако се съберат хора или такси, което е около 2 евро на посока,за кола.

Хотел Sumarice се намира на 5 километра от град Крагуевац и предлага стаи с безплатен Wi-Fi интернет. Този хотел с традиционен дизайн се радва на уединено местоположение и голяма градина с тераса. Всички семпло мебелирани стаи на хотел Sumarice са климатизирани. Ресторантът на хотела сервира сръбска кухня и разнообразие от интернационални ястия. На разположение има и меню с ограничен брой артикули, което се обслужва от румсървиса. Гостите на хотела могат да ползват безплатно фитнес центъра. Нов плувен комплекс с олимпийски размери се намира на ~1.5 км от хотела (има вход за басейна, който се заплаща на място)

В Сърбия туристите пътуват само с лична карта.

Необходимо е да си обмените валута предварително в България-СРЪБСКИ ДИНАР!

(vpt)