БИЛКИ ПРОТИВ РАК И ТУМОРНИ ОБРАЗОВАНИЯ

1
Добави коментар
Aleff
Aleff

Поради засиленият интерес към билки за профилактика и лечение на тумори, започнах да търся билкови комплекси в различни сайтове.

От днес ще започна да публикувам различни рецепти с билки против рак и тумори. Считам, че това е необходима кауза за всички хора по света. Всичко относно билките и рецепти с такива ще бъдат предоставени безплатно.

 

БИЛКИ ЗА ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ТУМОРИ

Първият билков комплекс е изваден от руски сайт. Използва се за профилактика и лечение на различни видове тумори, включително Саркома, както и на доброкачествени тумори: полипи, папиломи, фиброми, миоми, мастопатии и други туморни заболявания. В сайта пишеше, че действието на този билков комплекс е нееднократно проверен.

Състои се от следните билките, змийско мляко, имел, аир и невен.

За приготвянето на настойката са необходими три 3-литрови буркана с пластмасова капачка.

1) Змийското мляко – събрано с корените – се измива, оставя се да се отцеди водата, след това се нарязва на ситно и се смила през машинка за месо. 3 кг от така приготвената суровина се разпределят в трите буркана поравно;

2) Листата и клонките от имела (желателно да се използва имел, паразитиращ по плодни дървета) също се смилат с машинката за месо – и така, докато се получи 3 кг готов смлян материал. По килограм от приготвената маса се разпределя във всеки буркан;

3) Свежите цветове от невен също трябва да се смелят с машинката и получения 1.5 кг материал се разпределя по половин килограм във буркан, където вече сме насипали змийското мляко и имела;

4) След това се добавят в бурканите по 100 г свежи или ако нямаме – сухи, стрити корени от аир;

Змийското мляко, имела, невена и аир-а се смесват хубаво и се заливат с 50%-ов спирт, коняк или водка, в краен случай вино за тези, на които трудно понасят концентратите). Течността трябва да покрива билките и да е с 2-3 см над нивото на растителната маса.

След като престои 3 дни, нивото на настойката в бурканите спада, и трябва да се долее с алкохол до предишното ниво. Настойката се държи на тъмно и прохладно място в продължение на 7 дена (но не в хладилник!). Ако за настойката се използва вино вместо концентрат – след 7-те дена бурканите трябва да се преместят в хладилник.

 

През първите две седмици се взимат по 1 ч.л. от настойката 3 пъти дневно – 15-20 минути преди хранене. А след тези седмици – по 1 с.л. Растителната маса не бива да се изхвърля. След като се отцеди и изпие настойката на първия буркан, изстисканото растително съдържание се залива с 1.5 л вряла вода , престоява 1 нощ, изцежда се и едва тогава вече може да се изхвърли суровината. Получената течност може да се взима по 2 с.л. по 3 пъти на ден преди хранене.

Аналогично използвайте и втория, и третия буркан. След това направете почивка от 3 месеца и повторете курса.

За да се достигне пълно оздравяване такива курсове трябва да се повтарят регулярно, редувайки ги с тримесечни почивки.

А за профилактика срещу развитие на тумори е достатъчно да се проведе един курс на година.

ЧАЙ Essiac

Формула на essiac:

1) 6 1/2 чаши корени от репей (Arctium lappa)

2) 454гр. кози киселец (Rumex Acetosella) на прах

3) 28,35 гр. ревен

4) 114 гр.брястова кора

Приготвяне:

Всичко се поставя в торба и се смесва чрез силно въртене (буквално друсане);
Кипвате 9.5 литра дестилирана вода (безнатриева) в съд с капак – 30 минути. 3. Слагате и разбърквате 1 чаша чаена от билките, поставяте капака и ври още 10 мин;
Изключвате печката. Остъргвате стените на съда с шпакла и бъркате много добре. Поставяте капака;;
Поставяте билките да покиснат 12 часа в затворен съд. След това включвате печката отново около 20 мин. Не оставяйте да заври;
Прецеждате течността в през цедка. Дръжте течността топла (да се охлажда в бутилките за да образува вакуум);
Внимавайте тапите да са добре уплътнени, за да не пропускат въздух. Оставете бутилките да изстинат и след това отново затегнете тапите;
Слагате ги в хладилник. Ако се появи плесен, се изхвърля;

 

Всички тапи и бутилки трябва да са стерилизирани (напр. с 3% -ов разтвор на кислородна вода). Билките се съхраняват на тъмно и хладно място (чувствителни са към светлина).

 

Начин на употреба:

За раково болни – 4 супени лъжици 2 – 3 пъти на ден. Сутрин може да се яде 5 мин. след приема. Вечер се взема на празен стомах поне 2 часа след хранене. За болни от рак на стомаха, чаят се смесва с 4 супени лъжици дестилирана безнатриева вода.

 

 

БИЛКОВА СМЕС РЕЦЕПТА ПРОТИВ РАК

 

Предлагаме ви рецепта против рак, която може да се приложи заедно с официалното лечение. Тя помага най-вече при начален рак, но може да се прилага и в по-напреднал стадий.

 

Нужни са:

50 г сушена билка змийско мляко, 50 г бучиниш, 100 г пелин, 100 г живовлек, 100 г имортела, 100 г жълт кантарион, 100 г корени от репей, 100 г девесил, 100 г аир, 100 г глухарче, 10 флакончета по 40 г настойка от невен и 8 флакона по 100 г екстракт от гъба чага.

 

Змийското мляко и бучинишът (всяко поотделно) се сипват в бутилка (около 700 мл) и се заливат с половин литър водка. Съдът се затваря плътно и се оставя на топло за 2 седмици, като периодично се разклаща. Когато настойката стане готова, се вземат две 7-литрови тенджери, във всяка от тях се наливат по 5 л вода и се слагат на огъня. Когато водата заври, в едната тенджера се изсипват пелинът, живовлекът, жълтият кантарион и имортелата, като се разбъркват, а в другата – смлените корени от репей, аирът, девесилът и глухарчето.

 

Съдържанието и в двете тенджери ври на слаб огън 20 минути, след това се изстудява, прецежда се в голям съд и суровината се изцежда. След това изцедената настойка от змийското мляко се добавя в готовата отвара, като се прибавят 10-те флакона настойка от невен и 8-те флакона екстракт от гъбата Чага.

 

Всички съставки се разбъркват добре и се разливат в пластмасови бутилки от по 2 л. Настойката от Бучиниш се прецежда в отделен буркан и от нея с шприц се впръскват по 20 капки във всяка бутилка. Сместа е готова.

 

Приема се по една супена лъжица 5 дни 3 пъти на ден един час след ядене. Следващите 5 дни – по 2 супени лъжици 3 пъти на ден един час след ядене. След това – по 3 супени лъжици 3 пъти на ден един час след ядене (докато свърши). А преди ядене (още от самото начало) се пие кислородна вода – 5 капки се разтварят в една супена лъжица вода и се приема 3 пъти на ден по време на цялото лечение.

 

Това лекарство е много ефикасно и се приема до пълно излекуване. През това време от менюто трябва да се премахнат прясното мляко, животинските мазнини, пушените продукти. Кисело мляко може да се консумира.

 

БИЛКОВА РЕЦЕПТА – СОДА С КЛЕНОВ СИРОП

Формулата е следната: смесват се 1 част готварска сода с 3 части (чист, 100%) кленов сироп в малък тиган (канче). Следва енергично разбъркване и подгряване на сместа за 5 минути. След това изпиваме една чаена лъжица – това се предлага от „Cancer Tutor”, но човек сигурно може да консумира неколкократно по една чаена лъжица в течение на деня. (Аз ще добавя, че човек трябва да се съобразява с аргументите на „Cancer Tutor”, че не е добре да се убиват наведнъж твърде много ракови клетки, понеже може да настъпи запушване на „дренажната система“ на организма (лимфния поток) и да се стигне до нежелателни възпаления и отоци а това е основното, което трябва да се избягва при лечение на рак в терминална фаза).

 

ЗМИЙСКО МЛЯКО

(много ефикасно средство за подпомагане на лечението на рак!)

Полезен е сокът му, който се приема три пъти на ден. Започва се с една капка и се стига до десет капки, след това – обратно (от 10 до 1).

Начин на приготвяне:

Билката се смила в машинката за месо и сокът се прецежда през марля. Престоява два дни в стъклен буркан на тъмно. След това в чист буркан се излива прозрачният сок, без да се допускат примеси. Затваря се с капачка и се поставя на тъмно прохладно място. Този сок не губи свойствата си цели 4 години. Освен вътрешно, може да се използва и за микроклизми.

„БАБИНИ ЗЪБИ“

Приготвя по следния начин:

в 1 л вода се сипват 5 суп. л. от билката (ако е фина смес) или поравно билка и вода (ако е по-едро нарязана). Ври на тих огън 1 час, след това кисне 24 часа. Прецежда се 2-3 пъти през филтърна хартия или плътна материя (сатен, док). Причината е, че отделя почти незабележими власинки, които не бива да попадат в храносмилателния тракт.

Пие се по схема:

І ден – 3 пъти х 1 суп. л.,

ІІ ден – 3 пъти х 2 суп. л.,

ІІІ ден – 3 пъти х 3 суп. л.

и след това се продължава по последната дозировка (3 пъти х 3 суп. л.), докато свърши. Прави се почивка 10 дни и е добре да се повтори (не вреди и да се потрети, но също след 10-дневно прекъсване).

 

Белият имел и „Бабини зъби“ се пият поне през 2 часа разстояние.

 

БЯЛ ИМЕЛ (рецепта на Деа)

Приготвя се отвара от 1 супена лъжица дрога в 500 мл вода, като се вари 10—15 мин. Прецежда се. Може да пие по 1водна чаша 1 път дневно.

А по-препоръчително е да се пие воден извлек — 1 чаена лъжичка дрога се залива с 250 мл вода и се оставя да кисне 8 часа. Пие се 1 водна чаша, когато 1 път на ден на гладно.

Следва – Рецепта на Мария Требен

32 total views, 32 views today

Фейсбук Коментари

сподели ме