5 причини да наемете сватбен агент

1
Добави коментар
sandi6357
sandi6357

Мечтаете за вашата сватба откакто се помните и ето, че вече сте сгодени. Развълнувани сте и нямате търпение да се заемете с организирането на вашата мечтана сватба.

Но организирането не е само забавление и шопинг, има много неща, които трябва да се подготвят преди големия ден. Ако се чувствате претоварени, помислете за наемането на сватбен агент.

Професионалния консултант ще ви помогне за всичко или за онова с което не можете да се справите сами.

От организирането на приема, църквата, декорацията през  аксесоарите  и дори най-малките детайли, този експерт има уменията и контактите, необходими да направят деня ви най-прекрасния в живота ви. Да не говорим, че наемането на сватбен агент ще ви помогне да се насладите на процеса на планиране, без стреса от самото организиране.

Ако все пак се колебаете, вижте тези 5 категории булки, за които отговорът за наемане на сватбен агент е ДА:

1.Имате работа, която изисква много от времето ви? Или просто сте много заети като цяло?  Сватбения агент ще ви помогне да планирате срещи с доставчици (или дори да присъства на срещите вместо вас!), Избира  подаръци  и покани, и  се грижи за другите задачи, за които просто нямате време.
Тъй като сватбените аенти  са професионалисти, те познават индустрията по-добре от вас. Те знаят точно къде да отидат, за да получите услугите и продуктите, които искате, което ще съкрати времето,  прекарано, търсейки това, което ви харесва.

2.Наемането на сватбен агент е страхотна идея за булки, които живеят извън града на сватбата, независимо дали това е в различен град или държава. Ако сте , далече от мястото на събитието, ще бъде полезно да наемете някой, който е запознат с района, както и на местните доставчици.

Не само ще планира сватбата Ви ,но и ще помогне да получите по-добрия резултат за парите си.Той или тя ще  може да ви представлява по време на срещи с вашите доставчици преди големия ден,което ще ви спести допълнителни разходи . Един агент, имащ познания за района  е полезен за  организирането на  всички детайли, които ще са свързани с  вашите гости, като хотел, карти, упътване, транспорт, както и списък на забавни неща за вас и тях, на които можете да се насладите по време на престоя си

3.Опитвате се да се планирате сватба с малък бюджет? Въпреки че изглежда  нелогично, наемане на сватбен агент  действително ще ви помогне да спестите пари в дългосрочен план.
Вашият сватбен агент ще работим с вас, за да определите бюджет и след това  да се придържате към него, ще спестите време и пари от отстъпки . Той разбира кое е важно за вас и ще  ви помогне да определите какви елементи могат да бъдат отрязани от бюджета, така че можете да си позволите да получите това, което искате. Тъй като сватбените агенти имат специални отношения с доставчиците, Вие не само ще можете да получите най-добрата сделка , но и ще бъдете  спокойни, знаейки, че работите с надеждни фирми.
Ако не можете да си позволите да наемете сватбен агент за да ви помогне по време на целия процес,  е възможно да работите заедно до определен етап, или след такъв. Можете да го наемете дори само на вашия сватбен ден. По този начин, все още можете да си осигурите спокойствие, което ще ви е нужно в големия ден.

4. И  така най-добрата ви приятелка прекарва дни в търсене на перфектния ресторант/място за приема, докато сестра ви разговаря с няколко шивачки за сватбената рокля. Разбира се вие сте много развълнувани, но обикалянето от магазин на магазин в търсене на поканите, подаръците и всички детайли по украсата започва да ви изтощава. Вашия сватбен агент може да се заеме с всички неща, който са досадни и биха внесли излишно напрежение в този така прекрасен момент.

5. Има ли смисъл планирането, ако Ви доведе няколко месечен стрес? Все пак важното е да се забавлявате докато уреждате сватбения ден и да оставите всичко останало на професионалистите. Сватбения агент ще ви помогне да изготвите график, да се придържате към бюджета и да имате прекрасна сватба като се заеме с всички онези малки досадни детайли. Това ще ви даде възможност да се насладите на разкрасителни процедури, почивки и забавления преди големия ден.

Ще имате човек, който да бъде до вас в големия ден, на който да се опрете във всеки един момент и детайл. В крайна сметка, планирате вашата сватба (и да й се наслаждавате) е приоритет No. 1 във вашия списък със задачи .