Весна Змиянац с предколеден концерт в зала „Арена Асарел“

2
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

„Кралицата на фолка“ – емблематичната Весна Змиянац ще изнесе впечатляващ концерт на 11 декември 2015 г. в гр. Панагюрище. Малко преди Коледа публиката в новооткритата зала „Арена Асарел“ ще има възможност да чуе и види на живо една от най-големите певици на балканската музика. Весна Змиянац е сред най-известните и доказали се звезди от западната ни съседка. Тя е една от емблематичните изпълнители на сръбската сцена и това продължава да е неоспорим факт!

Звездата е призната и обичана не само на Балканите, но и в цял свят. За нея примата на балканската музика Светлана Ражнатович – СЕСА, казва, че е невероятна певица и я обявява за „Кралицата на фолка“. Едни от най-големите хитове на Весна Змиянац са легендарните „100 zivota“, „Kad Zamirisu Jorgovani“, „Svatovi“, „Kazni me“, „Kraljica tuge“, „Ne kuni ga majko“. Изключително харизматичната певица успява да предаде силата на музиката по един прекрасен и неповторим начин.

Творческият път на Весна Змиянац започва “под крилото” на друга легенда – Шабан Шаулич. За начало на кариерата й се смята появата й като певица в сръбската лента “Сок от сливи” заедно с тогавашните популярни изпълнители Нада Топчагич и Мирослав Илич. В нейна музикална визитка се превръща един от най-силните й хитове „Kad Zamirisu Jorgovani“ (“Когато люляците замиришат“). Именно това е и заглавието, което избира Змиянац за автобиографичната си книга, издадена през 2000 година.

Концертът на Весна Змиянац е на 11 декември в гр. Панагюрище, зала „Арена Асарел“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim, както и на касите в зала „Арена Асарел“. Цена на билетите: 15 лева и 20 лева.

Коментари

comments