Био магазин Bio Drink на Топ Груп Плюс – Здравословни продукти на супер цени

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Топ Груп Плюс ООД предлагаме богата гама здравословни продукти на едро и дребно, чрез Био магазин Bio Drink, а и при посещение на нашата база. Дистрибутор сме на широка гама био храни, напитки и други здравословни продукти, включително био и суперхрани, натурални сокове, био сокове, соеви продукти, минерална вода, хранителни добавки и др.

Чрез нашия онлайн Био магазин можете да поръчате всичко от предлаганите продукти за здравословен живот и ние ще Ви ги доставим своевременно! На голяма част от тези продукти сме и вносител, което позволява да Ви ги предлагаме на изключителни цени!

Безплатна доставка за София при поръчка на продукти от био магазина на обща стойност над 30 лв. Ако поръчката е по-малка – цената на доставката за гр. София е 5 лв. Извършваме доставки в цялата страна по тарифите на куриерската фирма.

Собствени търговски марки

ТОП+ – нектари от моркови, натурални сокове и плодови напитки, произвеждани в Полша, здравословни и супер храни

Официален представител за България на следните марки

BIOTTA – био сокове HOHES C – 100% натурални сокове JOYA – Соеви и ядкови млека

В нашия био магазин ще намерите диетични храни, лесносмилаеми храни, суперхрани, както и оригинални италиански био зехтини, масла и оцети, био сокове и натурални напитки, включително соеви и ядкови млека, подходящи за ежедневното ни меню, протеини и хранителни добавки, био вина, био пасти, ориз и мюсли, а и други био храни и напитки, съдържащи голямо количество здравословни полезни съставки – витамини, магнезий, желязо, калций, хром, антиоксиданти и т.н., все полезни за здравето ни компоненти.

Възползвайте се от Био магазин Bio Drink. Ще останете очаровани както от качеството на продуктите, така и от обслужването ни!