Парочистачка /стийм моп/ с телескопична дръжка CLATRONIC 263621

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Парочистачка /стийм моп/ с телескопична дръжка CLATRONIC 263621

С помощта на страхотната парочистачка /стийм моп/ CLATRONIC 263621 ще почиствате вашият дом само със силата на парата без да се налага да използвате вредни препарати за почистване. Корпуса на парочистачката е изработен от олекотена пластмаса, а телескопичната дръжка ще ви позволи да достигнете и до най-трудните за почистване места. Стийм мопа CLATRONIC 263621 чисти и дезинфекцира с температура на парата от 100°C, без да оставя следи и отпечатъци. Парочистачката е идеална за почистване на ламинат, керамика, дървени подове, гума, мрамор, прозорци, стъклени повърхности и текстилни тъкани (килими, постелки, възглавници и мека мебел). След включване парочистачката е готова за работа след само след 30 секунди, а капацитета на водният резервоар на стийм мопа е 300 ml, което ви позволява да чистите в продължение на 30 минути с едно зареждане. Парочистачката създава до 25 g/min пара с която да почиствате навсякъде бързо и качествено. За ръчна употреба на стийм мопа може да отделите телескопичната тръба на дръжка. Дългият захранващ кабел от 5 метра ви позволява да почиствате на голямо разстояние от захранващата електрическа мрежа, а системата за прибиране на захранващият кабел ви спестява време и усилия. В комплекта на парочистачката са включени: 2 броя микрофибърни кърпи, мерителна чаша за лесно сипване на вода в резервоара, накрайник за чистене на прозорци, накрайници за трудно достъпни места и малки четки за качествено почистване. Превърнете почистването в удоволствие със стийм мопа CLATRONIC 263621. 

 

 

Характеристики на парочистачката /стийм моп/ с телескопична дръжка CLATRONIC 263621:

Мощност на парочистачката: 1500 W

Захранване: 230 V, 50 Hz

Материал на корпуса: олекотена пластмасова конструкция

Телескопична дръжка за достигане на най-трудните за почистване места

Готовност за работа само за 30 секунди след включването

Воден резервоар с капацитет: 300 ml

Възможност за почистване в продължение на 30 минути с едно зареждане на водният резервоар

Температура на работната пара: 100°C

Парочистачката създава до 25 g/min пара с високо налягане за почистване

Отделяне на телескопичната тръба за ръчна употреба на стийм мопа

Бутон за включване и изключване

Защитен предпазител срещу прегряване

Захранващ кабел с дължина 5 m

Система за прибиране на захранващият кабел

В комплекта са включени: 2 броя микрофибърни кърпи, мерителна чаша за лесно сипване на вода в резервоара, накрайник за чистене на прозорци, накрайници за трудно достъпни места и малки четки за качествено почистване

Идеална за почистване на ламинат, керамика, дървени подове, гума, мрамор, прозорци, стъклени повърхности и текстилни тъкани (килими, постелки, възглавници и мека мебел)

Размери: 210 x 260 x 1200 mm

Тегло: 1 кг

Гаранция: 24 месеца!