София Борисова посрещна световнo известния дизайнер Philipp Plein в България

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Philipp Plein вече и в България! Само преди две вечери се състоя бляскавото събитие, с което бе открит първия магазин на луксозния бранд в страната. За да покаже гостоприемност и топло посрещане на своя колега,топ дизайнерът на България – София Борисова – посрещна самия Филип Плейн при пристигането му в столицата!

На 22.10.2015г. световноизвестният Филип Плейн кацна на ВИП терминал на летище София. Той беше посрещнат от най-успешния български дизайнер – София Борисова, която по-късно го придружи и при гостуването му в „Шоуто на Слави”, където той беше специален гост.

Титанът на модната индустрия е в България по повод официалното откриване на първия магазин на марката в страната ни. Това е и първото му посещение в България и Плейн бе видимо развълнуван при пристигането си. На партито в новия си бутик, дизайнера имаше възможността да се срещне с представители на родните модни среди, с които да обмени опит.

Въпреки натоварения си график, той успя на види няколко тоалета  от най-новата колекция за  2016 на София Борисова. „Amazing!”, възкликна той при вида на роклите.  Какво по-голямо доказателство от това за високата класа и стил на работа на топ дизайнера на България – София Борисова –от искрените комплименти на властелина в световната мода – Филип Плейн.