Двукрилен хладилник Side by side Full No Frost Samsung RS7778FHCBC, 543 л, Клас A++, H 178.9 см, Черен

43
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Новият двукрилен хладилник от серия H на Samsung е с висока енергийна ефективност и нов стилен дизайн на преден план–и във вашата кухня. Цифровият инверторен компресор настройва професионално охлаждането, за да намали консумацията на енергия, докато икономичното LED осветление облива вътрешността на хладилника в чиста и приятна светлина. Други характерни черти са лесните за отваряне дръжки, син LED дисплей и вграден ледогенератор, който допълнително увеличава впечатляващия капацитет за съхранение. С елегантната си външност и модерни технологии, които поддържат храните свежи, хладилникът от новата серия H е истинска радост за окото

Системата Twin Cooling Plus® ви дава най-доброто от два свята
Хладилникът от новата серия H използва два отделни въздушни потока и прецизен контрол на температурата, за да се поддържат оптимални нива на влажност, както в хладилника, така и във фризера. Тази Twin Cooling Plus® система съхранява ябълките ви свежи, текстурата и цветът на сладоледа ви остават непроменени след замразяване и кубчетата лед не поемат аромата на чесновото хлебче, което също сте сложили в хладилника.

Информация и контрол на върха на пръстите ви
Знаете какво се случва в хладилника ви без дори да отваряте вратата. Външният LED дисплей с неговата приятна синя светлина ви показва вътрешната температура в двете части на хладилника от новата серия H, така че знаете, кога трябва да смените филтъра. Натиснете дисплея, за да пуснете вода или лед, или да зададете режим „Ваканция” на хладилника, когато отивате на почивка. Функцията CoolSelect Zone™, хладилник в хладилника, също предлага интуитивни контроли, които ви позволяват да променяте настройките с едно докосване.