Колко сериозни са в романса си Дрейк и Серина Уилямс?

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

В последно време, като че ли отношенията между Дрейк и Серина Уилямс, са в застой, но Hollywood Life има изключителни подробности за двойката. В крайна сметка: Дрейк обожава Серина, но той не е готов да бъде мъж за една жена!

„Те все още имат нещо помежду си, но той също така не се ангажира само със Серина, и се радва на това, което живота му предлага. Той винаги гледа да бъде играч, „каза източник на „HL“. „Дрейк може да бъде с различна жена всеки ден, ако той иска, а той обикновено иска. Той не е моногамен,“ допълни близък до „двойката“. Радваме се, че все още има нещо, което се случва между Дрейк и Серена. Може би Дрейк ще осъзнае, колко невероятна е шампионката по тенис, и да се събуди!

Истината за слуха, че Серина и Дрейк очакват бебе!

Слуха, че Серина е бременна от Дрейк – е неверен. Въпреки че все още има нещо между рапъра и тенисиската, това просто не е истина – за сега. Особено с това, че Дрейк още не се е кротнал. Ето какво допълни източника пред Hollywood Life: „Серина не е бременна. Тя реши да си направи малка почивка от корта, защото стреса и напрежението й дойдоха в повече последните месеци. Тя все още не е готова да има бебе от, които и да е, особено без да има брак. Дори и от Дрейк, не тя определено не е бременна.“

Източник: Hollywood Life