Брад Пит гол до кръста за корицата на списание „V“

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Определено не всеки 51-годишен баща може да изглежда така гол до кръста.

В интервюто си за списанието, той говори за жена си, Анджелина Джоли и предстоящия им филм „By the sea“, но хей някой интересували го, като той е гол до кръста на корицата… Няма съмнение, че Брад Пит е абсолютно секси! Дори и след всички корици, в които е участвал Пит тази е една от най-добрите му. Не само, че Брад изглежда по-добре от всякога, но той е очевидно по-щастлив от всякога.

„Учудващо е колко много ми харесва да работя ръководен от режисурата на жена ми.“ Сподели Пит относно новият филм, в който ще участва с жена си, която е и режисьор на продукцията. „Тя е решителна, невероятно интуитивна, и мога да кажа, че е доста секси на поста си. Аз й поверявам живота си,“ допълни актьора. Брад и Анджелина иронично играят нещастна двойка във филма, но е ясно, че това няма нищо с реалният им живот.

Както Анджелина беше споделила в интервю за „Vogue“ те са прекарали медения си месец в развиване на идеята за филма, от своя страна Брад потвърди, но и допълни, „Това вероятно не беше най-добрият начин за прекарване на меден месец, но все пак ние се борихме да създадем нещо заедно… каква по-добра метафора за брак от тази!

Източник: Hollywood Life / V magazine