Клетъчна терапия се превърна в панацея за всички болести! – МЕДИЦИНСКИ ФАКТИ

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

В днешния брой ви предлагаме още един интересен разговор с акад. инженер-химик Никола Хлебаров. Той е създателят на много билкови тинктури, основател на “Academi of Elixirs”, носител на многобройни награди от цял свят, между които “Златен Оскар” за цялостна дейност от EUREKA – Брюксел 2001 г. Работи в различни научноизследователски институти, като основният му изследователски интерес е насочен към влиянието на билковите екстракти върху човешкия организъм. Публикувал е 4 книги на български и английски език, в които са описани продуктите и клиничните изследвания върху тяхната ефективност.

–  Кои от вашите уникални еликсири на какви болести въздействат – разбира се, с цел профилактика и в помощ на лечението?

– Най-напред ще посоча еликсир „Имуниксин“. Именно той притежава най-висока антиоксидантна активност. Той може да е полезен и при вирусните инфекции, а също и при бактериалните такива. Освен това показва много добри резултати при борбата с раковие образувания. „Имуниксин“ е сравним с най-предпочитаните в клиничната практика съвременни антибиотици.

– Изкушавам се да ви попитам пак кои са причинителите на рака? Вие имате особено мнение по въпроса…

– Това са трихомонадите и глистите. Всички, които спят по корем или на едната си страна, или си гризат ноктите и скърцат със зъби – страдат от глисти. По тази тема има много написани трудове от руски и американски автори. Мога да ви кажа и причината за диабета, не се изненадвайте – това е хеликобактерията. Тя пречи на производството на инсулин. През 2005 г. двама австралийски учени доказаха по неоспорим начин, че причината за всички видове алергия е пак бактерията хеликобактер пилори. И още – всичко по жлъчката е хеликобактер. Ревматоидния артрит, астмата, екземите, от най-леките вирусни инфекции през ставни болки, високо кръвно, камъни в бъбреците, мигрени, диабет, та чак до ракови оброзувания и СПИН. Ето, виждате ли, все около тези четири причини се въртят нещата, те разболяват хората.

Последните данни, публикувани от СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ, във връзка с раковите заболявания показват, че те в последните няколко години в световен мащаб не намаляват.

На сегашния етап за лечение на пациенти с дадена неоплазия се прилага лъчево или химично лечение. Обаче в голям процент при пациентите с такова лечение се наблюдава силно изразена недостатъчност на имунната система, изразяваща се в нарушение на нейните функции, а тя е важен фактор за здравословното състояние на организма.

При прилагането на химиотерапията, вследствие на срив на имунната система, се наблюдава нулева фагоцитарна и антиокислителна активности, незадържане действието на чревните паразити върху организма, поява на вирусни и бактериални инфекции и най-вече на заболявания, причинени от хламиди.

Тук при това лечение изглежда не е „огледан този много важен въпрос вследствие на химиотерапията настъпва срив на имунната система и от там отключването на гореспоменатите проблеми. Този срив на имунната система се получава винаги при всяко туморно заболяване на организма. За това е необходимо при всяко лечение на тумори да се започне с прочистване на организма и унищожаването на чревните паразити. Същите по литературни данни са в 98% от хората – човек не умира от туморното въздействие, а от чревните паразити, вследствие на срив на имунната система. Същото е положението при вирусните и бактериалните инфекции.

Резултатите от нашите проучвания показват, че приемането на „Имуниксин“ довежда до бързо нормализиране на активността на имунната система и от там до бърз лечебен ефект. Това се дължи на високото съдържание на витамини, минерални вещества, соли и др., които стимулират както активността на имунната система, така и на организма като цяло. Също така бе доказано, че „Имуниксин“ има мощно антивирусно, антибактериално и антипаразитно действие.

Това е от голямо значение, като се има предвид и „вирусната теория“ за възникването на тумурните заболявания. 

Разширените, както лабораторни, така и клинични изследвания показват, че „Имуниксин“  е отлично стандартизирано средство на билкова основа. Отличава се с нулева токсичност, не създава резистентност, активно стимулира имунната зашита на организма, като повишава имунния отговор и по такъв начин осигуряват целостта, хомеостазата, вътрешното равновесие и индивидуалността на организма. „Имуниксин“  предпазва от вредно въздействие ТИМУСЪТ, който е ръководният орган на имунната защита, а от там на противотуморния имунитет.

Отрицателен фактор върху имунната защита на организма и като последствие срив на имунната система са въздействия на лъчевото лечение. При него се получава облъчване, както върху туморните клетки, така и върху здравите клетки на организма. Това е слабото място на лъчетерапията.

Проведените проучвания в това направление от НАЦИОНАЛНИЯ ЦЕНТЪР ПО РАДИОБИОЛОГИЯ И РАДИАЦИОННА ЗАЩИТА показват, че „Имуниксин“ успешно защитава организма при външно гама облъчване, като показател за това е липсата на промени в молекулярно-биохимичната, хематологична и цитологична картина.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ следва да се препоръча приемането на „Имуниксин“  като профилактично средство, и като такова за стимулиране на имунната система.

– Моля Ви да обясните на нашите читатели какво провокира образуването на вредни съединения в човешкия организъм, т.е. натрупването на токсини?

– В човешкия организъм се образуват повече от два килограма вредни съединения на кислорода за една година.

Натрупването на по-големи количества свободни радикали се осъществява при напредване на възрастта, физическите натоварвания, тютюнопушене, възпалителни процеси в организма, замърсители на околната среда, стрес, радиация, токсични вещества, прием на някои лекарства и др. Окисляването, предизвикано от свободните радикали, играе роля в развитието на туморни, сърдечносъдови и неврологични заболявания. Вредното им въздействие е свързано също така с мускулни увреждания, със стареенето на клетките и нарушение на сперматогенезата. Тук помага „Имуниксин“, който е с висока антиоксидантна активност.

Бележка на редакцията:

Поради зачестилите постъпващи обаждания в редакцията за продукта „Имуниксин“, поместваме линк към официалната страница на продукта.

За допълнителна информация за продукта, моля натиснете ТУК!