Доставка на цветя за представителите на зодия Козирог

2
Добави коментар
Tribal88

Цветя за Козирог

Представителите на зодия „ Козирог” са тихи, спокойни хора, общителни , не се открояват в тълпата. Те изглеждат като хора, от които не можем да очакваме изненади. Но понякога това поведение може да Ви  подведе. Родените под знака на Козирога са най-устойчивите и упорити хора. Те оценяват и се възхищават от успехите на тези, които са ги постигнали. Те понякога се наричат сноби, но това не е така. Просто си поставят цели и ги постигат – на всяка цена. Цветовете, които Козирозите предпочитат – сиво, черно, тъмно зелено, синьо, бледожълто и бяло. Дискретният  цвят прикрива силата на  Козирога. Главното е да не се афишират. Затова мнозина ги считат за обикновени и незначителни. В действителност, другите герои в  надпреварата с Козирог нямат никакъв шанс за победа. Там, където другите търсят краткосрочна победа, Козирозите  бележат планове за по-нататъшен растеж. Козирозите са практични и разумни, но те наистина обичат своите приятели и роднини, въпреки, че очакват да получат от тях материални предпочитания . Те уважават възрастните и ценят семейството. Семейството за тях е важно за осъществяване на бъдещия напредък. Козирозите използват всички методи, за да се постигнат успех, включително и слабите си страни. Когато постигнат желанията си – социално положение, богатство и слава, те стават истински лидери, но се възползват от властта си най-разумно и предпазливо. Изборът на подарък за Козирога не е толкова труден. Те са практични хора и могат да оценят не само стойността на подаръка, но и вниманието, с което ги удостоявате. Те не показват, но винаги оценяват подареното, направено с любов и уважение. Ако решите да дарите Козирога, можете да дадете нещо ценно, което има материална стойност – орнаменти от рубини, гранат или лунен камък или букет цветя. Цветята за Козирога се избират по-трудно, отколкото при другите знаци. Козирозите не обичат ярки цветове. Ето и няколко кратки съвета, с които да се съобразите при избора за доставка на цветя на представителите на тази зодия. Какъв цвят е подходящ за Козирог? Розови, бели, светло жълти или тъмно червени рози или букет – микс от цветя в по-тъмни цветове. Трябва да припомним, че за жените Козирози са подходящи различни цветове, в зависимост от това кога са родени:

За Козирозите, родени от декември от 22 до 02 януари, подходящи цветове  са успокояващите, неутрални или дори тъмни тонове, за  тези, които са родени в периода от 02 януари до 13 януари, предпочитаните са  карамфили и рози, и съвсем различно е при родените  14 до 20 януари.  Последните представители на зодията се открояват сред останалите – притежават страстен и противоречив характер, много силни емоционално  и борбени – те обичат големите и ярки букети.

При избора на цветя за родените под знака на Козирога, не забравяйте тези препоръки, но ние можем да ви посъветваме и за други букети, като се съобразим с предпочитанията на съответния получател. Също така, най-голямата изненада ще се получи при доставка на цветя с куриер.

Like this:

Like Зареждане…

Related