Нова Година в един от най-добрите хотели на Балканите за 2014 г СПА Hotel Sloboda Sabac – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

Нова Година в един от най-добрите хотели  на Балканите за 2014 г СПА Hotel Sloboda Sabac- гр. Шабац на брега на река Сава

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки Транспорт: Автобус                                                                   

Цена за ранни записвания до 15 .11 : 420 лева

Редовна цена след 15.11 – 450 лв

Цена за деца до 6 години – 60 лв           

Цена за деца от 6 до 12 години настанени с двама родители– 220 лв

Пакетната цена включва:

-транспорт с автобус 3***, + пътни и магистрални такси

– Напитка за „ Добре дошли”

– 1 Новогодишна вечеря на 31.12.2014 г.  Жива музика и  местен алкохол от  21:00 ч до 02:00 ч

– 1 Празнична вечеря – РЕПРИЗ на 01.01.2015 г. Жива музика и  местен алкохол от  21:00 ч до 02:00 ч

– ползване на басейна, сауна, джакузи, фитнес център.  

– Обиколка на Белград

– водач от АЛЕГРА ВИ ТУР

– мед. застраховка на стойност 5000 Е

Пакетната цена не включва:

– сити такса-  90.00 RSD на ден на човек (около 1.50 на ден)

– екскурзия в района на Шабац при мин 15 човека – 20 лв

– обяд в Белград на 02.01.2016 по-желание

– доплащане за самостоятелна стая 60 лв

– музейни такси и лични разходи

Забележка:

– Напитките, включени в цената са: вода, газирани напитки и сокове, вино от винарска изба „Alexic”, наливна бира (Валево пивоварна), различни ракии (круши, кайсии, дюли, сливи) Vinjak, Вермут, Мартини

– След 2 часа сутринта, удължаване на питие пакет на човек / на час е 5,00 EUR

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси!!!

Шабац е град в Западна Сърбия. Административен център е на Мачвански окръг и община Град Шабац.

Намира се в историко-географската област Мачва. Разположен е на брега на река Сава.

Според преброяването от 2011 година градът има 53 919 жители Населението общо на община Град Шабац е от 115 884, а на целия Мачвански окръг – 298 931 души.

Описание на хотела:  

Обновеният х-л „Свобода“ е в луксозна сграда в центъра на гр. Шабац. Символ на града  е река Сава. От страната на хотела е пешеходна зона на града която води до централния площад.

Хотелът разполага с  капацитет от 180легла за 265 човека. В него има три многофункционални зали (от 30 до 800 места), от които най-голямата е с 943 m2.

Гостите имат достъп до Алакарт ресторант „А“, лоби бар и кафе-сладкарницата „Time Machine“, с изглед към градския площад и пешеходната зона. Интериора на кафе-сладкарницата е в ретро стил. Ще се насладете  на традиционните деликатеси с обслужване по един модерен начин.

Един от най-атрактивните части на хотела е спа центъра който е на две нива. Това ново съоръжение е в услуга на гостите, които ще имат възможността да се отпуснат в джакузи, басейн и сауна. Хотелът разполага с фитнес център и голям избор от различни масажи.

Благодарение на отличното местоположение, модерното оборудване със съоръжения и услуги на най-високо ниво, персоналът на хотел „Свобода“ с нетърпение очаква гостите на този гостоприемен град.

 

1 ден 31.12. Отпътуване в 8:30 ч. от София с автобус в посока Калотина –Шабац. Пристигане в Шабац. След 14 ч

настаняване в СПА Hotel Sloboda Sabac с напитка за „Добре дошли”. Свободо време и разходка по главната улица на Шабац Време за подготовка за новогодишната вечер. В 21 ч започва НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ с жива музика и алкохолни и безалкохолни напитки без лимит от  21:00 ч до 02:00 ч! ЧЕСТИТА НОВА 2016 ГОДИНА!!! Нощувка.

2 ден 01.10.Късна закуска от  10 ч до 14 ч. Екскурзия по желание до манстира – „Ново Хопово“ и гр. Сремски Карловци срещу доплащане при мин 15 чoвека. Отпътуване за природен парк „Фрушка гора“. Местността е известна като Сръбската Света Гора, като в периода между 15 и 18 век са изградени 35 манастира. До ден днешен са запазени 16 от тях. Посещение на един от 16те Фрушкогорски манстира – „Ново Хопово“. Отпътуване за Сремски Карловци. Той е  много стар град, който е създаден като римска крепост, а след превземането му от турците, се превръща в център на сръбската духовност, а Карловци се обособява като града с най-многобройно сръбско население в рамките на империята. Пешеходна разходка в центъра на града: съборната църква „Свети Николай“, патриаршеският дворец, сградата на духовната семинария, старата Карловачка гимназия, кметството, съдебната палата, градската чешма. Свободно време. Връщане в хотела. Подготовка за вечерта. Празнична вечеря с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит от  21:00 ч до 02:00 чи жива музика !!!!! Нощувка.

3 ден 02.01. Закуска от 10 до 14 ч. Освобождаване на хотела в 12ч.  Отпътуване за Белград с разходка в Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. На няколко улички по-надолу от площада на Републиката се намира бохемския район на Белград – улица Скадарлия. Възникнал е в края на 19ти век и най-често е сравняван с Монмартр, както по външния вид, така и по веселата атмосфера. Възможност за организиране на обяд в Белград по желание срещу доплащане. След обяд отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.