Мъжко яке с качулка и ефектни копчета от еко кожа за акцент

1
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Онлайн магазин fashionchoice предлага Мъжко яке с качулка и ефектни копчета от еко кожа за акцент:

– НОВ МОДЕЛ – подходящо за студените зимни дни
– махаща се качулка с цип и тик-так копчета, еластично шнурче за регулация
– закопчаване със скрит – цип и тик-так копчета, в горната част големи ефектни копчета
– дебела подплата – изработена от полар, във вътрешната част дълбок джоб
– в предната част джобчета – 2 закопчващи се с цип, 2 закопчващи се с тик-так копче

Състав: 100% полиестер Произход: Китай Размери на: Мъжко яке с качулка и ефектни копчета от еко кожа за акцент /реалните размери на продукта, мерено едностранно, може да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/ дължина: M-69см., L-70см., XL-71см., 2XL-72см., 3XL-73см. ширина под мишници: M-55см., L-57см., XL-59см., 2XL-61см., 3XL-63см. ширина при ханш: M-52см., L-54см., XL-55см., 2XL-57см., 3XL-59см. ръкав: 66/71см. Моделът е облечен с размер М.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

Еконт Експрес – Услуга „до адрес на клиента“- Само за 5 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.50 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт, откъдето трябва да я разплатите и вземете сами

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени. При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен: 1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.