Нова година 2016 в CENTAR BALASHEVIC HOTEL 3*+ – Белград, Сърбия

1
Добави коментар
ARIESHOLIDAYS
ARIESHOLIDAYS

 

автобусна екскурзия 

30.12.2014-01.01.2015

София – Белград – Сремски Карловци – Нови сад – София

 

За пътуване със собствен транспорт – от пакетната цена се приспадат 30 лв на човек и не се включват медицинска застраховка, обиколка на Белград и екскурзоводско обслужване.

 

ДЕН – 130.12.2015 – (сряда)    София – Белград 

В 08.00 ч. отпътуване от гр. София (площад „Александър Невски”) за Сърбия с лицензиран, комфортен автобус по маршрут София-Калотина-Ниш-Белград (400 км). Пристигане в сръбската столица следобед и панорамна обиколка (включена в цената) – разглеждат се катедралния храм „Свети Сава”, най-големият православен храм на Балканите, площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, крепостта Калемегдан – пешеходна разходка и фотопауза (от тук се открива превъзходна гледка към мястото, където река Сава се влива в река Дунав). Свободно време – ще имате на разположение няколко часа да се потопите в празничната атмосфера на Белград – да се разходите по търговската пешеходна улица „Княз Михайлова” или да пробвате местни специалитети в традиционен ресторант на „Бохемската улица” Скадарлия… Настаняване в хотел CENTAR BALASHEVICH – 3*. 

По желание – вечеря в ресторанта на хотела (с предварителна резервация при записване и допълнително заплащане) с жива музика, сет меню с неограничена консумация на напитки (алкохолни и безалкохолни) местно производство. Нощувка.

ДЕН – 2 – 31.12.2015 – (четвъртък)   ВОЙВОДИНА: Нови сад и Сремски Карловци 

Закуска. Свободен ден или по желание (срещу допълнително заплащане) – целодневна екскурзия до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад (100 км). В 09.00 часа отпътуване за Сремски Карловци – исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина (включена в цената на допълнителната екскурзия дегустация на 7 вида вина, 3 вида мед и мезета), разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Свободно време и разходка в приказния център на града. Отпътуване за Белград и попътна панорама към крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана – „Гибралтар на Дунава“. 

Връщане в хотела в Белград късния следобед. 

Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство(заплаща се задължително). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Нощувка. 

ДЕН – 3 – 01.01.2016 – (петък)    Белград – София

Късна закуска – от 08 ч. до 11 ч. Късно освобождаване на стаите – до 12.00 ч. Отпътуване за България в 12.00 ч. Пристигане в София вечерта.

 

CENTAR BALASHEVIC hotel – 3*                                                                        www.centarbalasevic.rs

 

Настаняване в стаи 3*  (ETHNO ROOMS/СТАРА ЧАСТ) Пакетни цени Ранни записвания (до 01.10.2015) Стандартни цени (след 01.10.2015) На човек (1 възрастен) в двойна и тройна стая 220 лв 245 лв 1-во дете 2-7 г. на допълнително легло в стая с 2 възрастни 130 лв 140 лв 2-ро дете 2-7 г. на допълнително легло в стая с 2 възрастни 130 лв 140 лв 1 дете 2-7 г. на редовно легло в стая с 1 възрастен 130 лв 140 лв 1 дете 2-7 г. на редовно легло в тройна стая с 2 възрастни 220 лв 245 лв Единична стая 280 лв 300 лв

 

CENTAR BALASHEVIC hotel – 3*+                                                                      

www.centarbalasevic.rs

 

Настаняване в стаи 3*+  (ETHNO ROOMS/НОВА ЧАСТ) Пакетни цени Ранни записвания (до 01.10.2015) Стандартни цени (след 01.10.2015) На човек (1 възрастен) в двойна и тройна стая 235 лв 260 лв 1-во дете 2-7 г. на допълнително легло в стая с 2 възрастни 140 лв 150 лв 2-ро дете 2-7 г. на допълнително легло в стая с 2 възрастни 140 лв 150 лв 1 дете 2-7 г. на редовно легло в стая с 1 възрастен 140 лв 150 лв 1 дете 2-7 г. на редовно легло в тройна стая с 2 възрастни 235 лв 260 лв Единична стая 290 лв 310 лв

 

Възможност за отпътуване от Пловдив, при минимум 6 желаещи, срещу доплащане – 30 лв на човек общо в двете посоки

І. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВАТ:  –    Транспорт с лицензиран, комфортен автобус, пътни и магистрални такси –    Панорамна обиколка на Белград;  –    2 нощувки със закуски в хотел CENTAR BALASHEVIC – 3*, www.centarbalasevic.rs в Белград  –    Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО  –    Водач от фирмата по време на цялото пътуване; 

ІІ. ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:  –    Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.  –    НОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотел CENTAR BALASEVIC  – заплаща се задължително! (с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство) Възрастен: 90 лв., Дете 0-7 г.: 70 лв.(всички деца ползват място в ресторанта)    Вечеря с жива музика в ресторанта на хотела на 30.12.2015:  -сет меню с неограничена консумация на напитки местно производство (алкохолни и безалкохолни) – 17 ЕВРО на човек (без значение възрастен или дете).  -вечерята се заявява и заплаща предварително в България.     Екскурзия до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци (включена дегустация на 7 вида вина, 3 вида мед и мезета)  –    20 евро на човек при минимум 25 туриста, 10 ЕВРО за деца до 7 г.

III. ДРУГИ: –    Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване –    Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек –    Всички деца ползват седалка в автобуса. –    Доплащане за единично ползване на двойна седалка в автобуса – 100 лв –    Туристите се застраховат в  ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО ;  –    Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО). НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!

ІV. ОБЩИ УСЛОВИЯ: –    Програмата се провежда при минимум 45 записани туристи!             –    Заплащане в брой или по банков път:     авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.    доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване.                –    В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата  на отпътуване.     –    Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие).             –    Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната. –    Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини –    Туроператорът не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт. –    Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.  –    Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 

V. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:      Валутeн курс: 1 лев~58 сръбски динара. ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари  Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.

 

VI. ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА: Местоположение:Хотел CENTAR BALASEVIC се намира на 7 км от центъра на Белград, в тих район близо до Белградския панаир и горски площи Miljakovac.   Адрес: Miška Kranjca 17a, Beograd В хотела: 65 стаи и 5 апартамента, 2 ресторанта, в които се сервират закуската и вечерята на блок маса. Кухнята е интернационална и местна, а любителите на традиционната сръбска кухня ще бъдат възнаградени с незабравими ястия, приготвени от пресни продукти. В стаите:Всички стаи са оборудвани с телевизор, климатик, мини бар, безплатен безжичен интернет. Други:В хотела има още игрище за мини футбол, открит тенис корт, детски кът (за деца от 2 до 7 години, детска лятна площадка, лятна градина, мини спа център със сауна и хидромасажна вана).