Нова година остров Лефкада

1
Добави коментар
ARIESHOLIDAYS
ARIESHOLIDAYS

   

Нова година 2016 – остров Лефкада

30.12.2015 г. – 02.01.2016 г.

 

4 дни – 3 нощувки

 

1 ДЕН 30/12/2015: Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue  5* – Nikiana / само на 4 км от столицата на о-ва Лефкас /. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 31/12/2015: Закуска. През този ден предлагаме екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” – обиколка на целия остров, като се спира на по – интересните места за туристите: гр. Лефкас, манастира Панагия Фанеромени, някои от красивите плажове на о-ва за фото пауза, селището Василики и др. От селището Нидри ще направим кратък круиз /около 2 часа / покрай съседните известни о-ви: Меганиси, Скорпио, Скорпиди и Мадури.Пристигане обратно в хотела.Вечерта – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯв ресторанта на хотела. Нощувка.

3 ДЕН 01/01/2016: Закуска. Свободен ден или по *желаниеекскурзия до Превеза, Никополис и Парга. Град Превезае областен град, разположен на нос Актиум и според една от теориите за възникването му е основан от войските на цар Симеон I през 10 век, които са разположили тук своя лагер при обсадата на гр. Никополис. Град Никополисе бил най-важният град в областта до 18-19 век. Той е основан от Октавиан Август – 1-ият Римски Император след победата му над Марк Антоний и Клеопатра. Парга – прекрасен курорт на Йонийското крайбрежие, разположен на два изключително красиви залива и с много богата история. Една разходка от древни времена до съвремието. Вечеря.Нощувка.

4 ДЕН 02/01/2016: Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

Цена на човек, за пакет, в лева  Цени Цена на човек в двойна стая 465.00 лв. 3-ти възрастен в двойна стая 379.00 лв. Дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая 149.00 лв. Единична стая 619.00 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

·         Транспорт с комфортен автобус;

·         3 нощувки със закуски и вечери / блок маса в хотел  Ionian Blue 5* – www.ionianblue.gr;

·         ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела;

·         Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5000 евро / лица до 5 г. и над 64 г. имат доплащане /;

·         Пътни, входни и магистрални такси;

·         Водач през цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

·         Екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” с круиз  – 25 €, деца до 11.99 г. –  15 €;

·         Екскурзия до Превеза, Никополис и Парга – 22 €, деца до 11.99 г. – 50%;

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста и подходящи метеорологични условия .

Екскурзиите се заявяват и  заплащат по време на пътуването !!!

Забележки:

Празничната Новогодишна Вечеря е на блок маса с жива музика. Няма включени напитки.  Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря е абсолютно забранено.

За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 90.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.

Ползването на вътрешен басейн и WI-FI в хотела влиза в цената. Всички стаи са с изглед море !

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40човека

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕпри недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.

ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица  № 03700100000295. Лица до 5 год. и над 64 год. имат доплащане за мед. застраховка за целия престой в размер на 4.00 лв.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

ЗАБЕЛЕЖКА:Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.