Софтуер за подслушване на телефони

1
Добави коментар
detektiv
detektiv

Предлагаме софтуер за подслушване на телефон. Програмата работи в режим онлайн и всяко едно време Ви информира на Вашата електронна поща и акаунт, който ние ще Ви предоставим, какво се случва и с кого разговаря лицето, което искате да подслушвате. Никога подслушването на телефони не е било толкова лесно, колкото сега! Препоръчително е телефона да бъде от моделите: Нокия, Айфон или Самсунг и операционни системи: Симбиан, Иос или Андроид. Вие не се занимавате с инсталиране на софтуер, а получавате всички готово. По Ваше желание можем ние да изберем и да подготвим телефон с директно инсталиран софтуер или Вие да ни предоставите Ваш такъв за инсталация. Срок на изпълнение 24 часа. Софтуера постоянно събира информация за това както прави потребителя на телефона и изпраща информацията на Вашия имейл и на акаунта, който ще Ви предоставим. Какви са предимствата на този софтуер:

– Аудио запис на всички разговори (входящи и изходящи)
– Достъп до контактите в указателя
– Копие от всички съобщения в указателя
– Джипиес местоположение – получавате информация, къде се намира телефона 24 часа в денонощието
– Командвате софтуера с невидими команди
– Запис около телефона – възможност да подслушвате всички около телефона с помоща на слушалката
– заснимане – получавате снимка от телефона

Цена на софтуера: 900лв ; При желание от Ваша страна можем да включим и чисто нов телефон + 300лв без да се налага да ни давате телефон.

Услугата е много подходяща при разкриването и доказването на изневяра. Предлагаме на наши клиенти да подаряват чисто нови телефони на половинките си, като преди това сме инсталирали софтуера на телефона, който подаряват. След това в специално разработен панел получават пълна информация за разговори, съобщения и постоянно местонахождение на разследваното лице.

Тел. 0895284189

Сайт: http://detektiv007.info/

Имейл: [email protected]