Управление на автопарк

1
Добави коментар
AntipodesLtd
AntipodesLtd

Този компонент от Antipodes.Cubes е създаден с цел ефективното управление на фирмените превозни средства. Той е подходящ за компании в сферата на транспортните и спедиторски услуги, куриерски и дистрибуторски компании, вериги за търговия на дребно, телекомуникационни оператори и всякакви други фирми с голям автомобилен или машинен парк.

Модулът обединява цялата информация за автомобилите, пътните листове, разходите за гориво, ремонтите, разходите за сервизни дейности, гуми, масло, застраховки и др., позволявайки тяхното оптимизиране. Той е напълно интегриран с останалите компоненти от BPM системата, което улеснява участието на автомобилните водачи в цялостните бизнес процеси.
Системата позволява автоматично изчисляване и оптимизиране на маршрути, като е напълно интегрирана с Google Maps за визуализиране на резултатите.

Автопарк

Видове МПС-та
Досие на отделното МПС
Геометрия на МПС-та и на ремаркета
Вместимост на отделните елементи

Шофьори

Досие на шофьор
Заработки
График на работа, съобразен с нормативните изисквания

Графици

За смяна на консумативи
За обслужване на автомобилите
За застрахователни и други събития
За смяна на гуми

Оптимизации

На маршрути
На пълнене на автомобилите и ремаркетата
На поддържане на наличности по обекти

Основните предимства на модула за управление на автопарк са възможността за планиране и намаляване на разходите, мониторинг на ефективността на водачите на превозни средства и подобряване на дисциплината при използване на гориво и др. ресурси.