ПРОМОЦИЯ ! Интензивен околоочен перлен крем Collagena Silver Pearls | Мота 6 Лаборатории

1
Добави коментар
comsteicsmall
comsteicsmall

Интензивен околоочен перлен крем Collagena Silver Pearls | Мота 6 Лаборатории

Професионална грижа за кожата около очите и “ Т “ зоната. Кожата около очите е много тънка и нежна, за нея важат всички характеристики и особености отбелязани в частта за продукта Интензивен перлен гел за шия и деколте от същата серия. Тези особености я правят деликатна и изискваща, по-специални и ежедневни грижи още от ранна възраст 14-15 години. Най-подходящи са продуктите съдържащи колаген. В предлаганият от нас продукт, противостареещият ефект на колагена е подсилен с добавянето на прах от естествени перли и натурални витамини. В резултат от ежедневната му употреба кожата е отлично хидратирана, регенерирана, еластична и тонизирана. Редовната му употреба води до предотвратяване появата на фини линии, бръчки и изглаждане на съществуващите. Има дрениращи действие, успокоява и видимо подобрява състоянието на торбичките под очите. Уникалната му формула го прави подходящ за всеки тип кожа ( включително и много чувствителна) и възраст.

Предимства:

Подсилен противостареещ ефект Отлично хидратира и регенерира кожата Успокоява и подобрява състоянието на торбичките под очите За всеки тип кожа и възраст, приема се отлично от по-възрастна и суха кожа

Основни съставки:

Перлен прах (PEARLPURIN®)Колаген Гуарана Масло от кайсия Transcutol CG Природни витамини ORANGE BRIX COMPLEX (C+A, B1, B2, B6, H, PP)

Серия:

Collagena Silver Perl – Луксозна козметична серия продукти, за ежедневна грижа за кожата. Съдържа висококачествен произведен по патентнa технология прах от естествени перли- Перлен прах – PEARLPURIN ® – немски патент. Произведен по специална технология от естествени перли за нуждите на козметичната и фармацевтична промишлености. Патентът се изразява в допълнителната преработка на получения чрез стриване на перлите фин перлен прах, което допринася 70% от него да се разтваря във вода и по този начин прониква и въздейства на кожата в дълбочина, а само 30% да остане като фин прах, който остава на повърхността на кожата като биологична естествена пудра. Перлите са екологично чисти продукти с активно биологично и енергийно въздействие. Съдържат 18 незаменими аминокиселини и много микроелементи., специално създаден за козметиката колагенов хидролизат (собствен патент) и комплекс натурални витамини. 

* Подобряване тургора, омекотяват и подхранват кожата

* Естествено забавят процеса на стареене, стимулират синтеза на нови клетки, предават на кожата нежност, копринена мекота и блясък

* Изравняват тена на кожата като отстраняват пигментни петна, лунички и други.

* Възвръщат здравия вид на кожата при наличие на пъпки и комедони

* Много ефективно действие при трудно заздравяващи ранички и изгаряния

* Подходящи за всяка възраст и всеки тип кожа, дори и при много чувствителни кожи

Collagena Silver Pearl е гаранция за максимално здраве, младост и естествена красота !

Серията Collagena Silver Perl е освободена от:

БЕЗ Парабени БЕЗ Силикон БЕЗ Минерални масла БЕЗ Синтетични оцветители БЕЗ Петролни деривати БЕЗ Консерванти БЕЗ Парфюм

Начин на употреба:

Нанася се с леки масажни движения, върху добре почистената кожа около очите и “ Т “ зоната сутрин и вечер.

Изглажда бръчките, стяга кожата, перфектно хидратира, премахва следите от умора. Отлична основа за грим.

Обем: 30мл.

Производител: Мота 6 Лаборатории

Страна на произход: България