Кое е най-интересното място за ски тази зима?

7
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ние обичаме да се оплакваме от състоянието на родните ски курорти, но те набират популярност сред британските туристи. България предлага далеч по-ниски цени за добро качество и все още има

Ние обичаме да се оплакваме от състоянието на родните ски курорти, но те набират популярност сред британските туристи. България предлага далеч по-ниски цени за добро качество и все още има характер на откритие. Британският вестник „Дейли Мейл“ убеждава читателите си колко е  куул да прекарат зимната си ваканция у нас. Един от основните аргументи, разбира се, е цената:

1. Качеството на пребиваването в Банско и Пампорово с сравнимо с това на Сен Антоан в Австрия. Разликата е, че българските курорти са достъпни на петкратно по-ниски цени.

2. Цената на бирата – англичаните обичат българската бира и са направо влюбени в цената й.

3. Едно от най-добрите места за начинаещи. Ски курортите ни разполагат с едни от най-добрите бази за обучение на начинаещи скиори.

 

 

4. Все още не е популярно. За разлика от преекспонираните курорти на френските и италианските Алпи, Банско, Боровец и Пампорово все още имат характер на откритие за чужденците.

5. Има много сняг. Банско се Намира на 925 м. надморска височина, най-високите писти са на 2600 м. При добра година на машините за изкуствен сняг почти не им се налага да работят.

6. Парти животът и гостоприемството на местните също не са убегнали от вниманието на западноевропейските туристи.