Български диджей „събужда“ златни БГ хитове

16
Добави коментар
Mitko_Dimitrov
Mitko_Dimitrov

Популярният DJ Dian Solo, познат като Дидо от Deep Zone разказа любопитни подробности около проекта „Нови версии на златни БГ хитове“. Идеята за проекта се заражда още в началото на диджейската му кариера, но е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project, съобщава svetsko.bg.

Над 20 са златните български хитове, които до момента са „облечени“ в нов съвременен звук и заживяха нов живот по клубовете, в интернет, а и някои от тях, които имат и нови видеоклипове, се завъртяха и по телевизиите.

Идеята на проекта е да се запознаят по-младите поколения с някои от най-култовите български класики, които може би ще чуят за първи път.

„Много се радваме, че оригиналните изпълнители харесаха проекта и приеха поканата да участват в него. Например в песента „Бягство“, освен новото изпяване на Боби и Заки (Авеню), в новия видеоклип има кадри и от стария клип. Наско от БТР също прие да участва в новата версия на „Спасение“.

Благовест Аргиров участва в култовото лятно парче „И замирисва на море“.

Съвсем скоро предстои и премиерата на новата авторска песен на Deep Zone Project, която носи провокативното заглавие „Маски долу“.

В момента групата е на национално турне, заедно и с други техни колеги от музикалния бранш. Изпълнителите подготвят и още „Нови версии на златни БГ хитове“, които за момента пазят в тайна.

А какво още разкри Дидо в интервю за svetsko.bg, може да прочетете тук.