Топ 5 на най-добрите дамски сериали

2
Добави коментар
lilqnaantonova
lilqnaantonova

Почти всеки човек е гледал определен брой сериали, които по един или друг начин са повлияли на живота и начина му на мислене. Има сериали, с които буквално сме пораснали, тъй като сме ги следили години наред, прекарвали сме свободното си време в тяхната компания и сме се забавлявали истински. За всеки човек тези сериали могат да бъдат различни, защото всичко зависи от индивидуален вкус и характер. Можем, обаче, да ги разграничим по това предимно от каква аудитория са гледани, например от мъже или жени. Тук ще очертаем петте най-добри сериала на съвременния свят, любими на нас, жените.

Нашият избор за първото място, който сме сигурни, че много от вас биха одобрили, е One Tree Hill или „Самотно дърво на хълма“, както е преведен в българския ефир. Това е сериал, който е гледан от няколко поколения души от всички краища на света. Особено децата на 90-те години, които са следили сериите, могат смело да кажат, че до някаква степен те са ги изградили като личности. „Уан трий хил“ е наистина прекрасен реалистичен сериал, разказващ за живота на група приятели от малкото американско градче Трий хил. Който го е гледал може да потвърди, че той е изпълнен със смисъл и е способен да ни научи на много уроци, които са полезни в реалния живот.

На второ място в нашата класация поставяме Gossip Girl или „Клюкарката“, която е повече от известна по целия свят, завладяла сърцата на безброй момичета и не само. Пикантните подробности от живота на Манхатънския елит, клюките, интригите и любовните триъгълници са неща, които са интересни за повечето жени, но това е само малка част от същността на сериала.

The O.C., или „Кварталът на богатите“, заема нашата трета позиция, тъй като е любим сериал на много поколения зрители по света. Той запленява със своя реален, но различен поглед към начина на живот на висшата класа в Калифорнийското градче. Наситен с любовни истории, драма, комедия, интриги и проблеми, той е един от най-гледаните сериали на нашето време като цяло.

Още един популярен сериал, на който нежната част от зрителите са огромни фенове, е „Сексът и градът“. Той вълнува жените от всички възрасти и прослойки, тъй като разказва без никакви задръжки за всички теми, които ни интересуват. Най-широко застъпената тема, освен секса разбира се, е кариерата и независимостта на съвременната жена, което засяга всички нас.

„Дневниците на вампира“ е класиран на петото ни място, защото той също притежава милиони фенове от нежния пол. Описващ една нестандартна и фантастична история, изпълнена с любов, страст, мистика, екшън и много адреналин, сериалът заема важно място в нашата дамска класация.