Хендсфрй защитаващо ни от радиацията на мобилния ни телефон

1
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Антирадиационно хендсфрй. Без кабел до ухото. 

Единична хендсфрй анти- радиационна слушалка за GSM.
Това са нетрадиционни слушалки (те хямат метална жица водеща директно до говорителя на хендсфрйто влизащо в ухото, която е доказано, че служи като допълнителна антена на мобилния телефон и е проводник на радиация преминаваща в близост до мозъка.  Също така честото излагане на електромагнитни полета породени от намотките на говорителя на хендсфрйто в ухото е доказано, че нямат благоприятно въздействие на човешкия мозък. )  

Как работи антирадиационното хендсфрй?  

    – Ето как, звука се приема на принципиа за провеждане на акустична звукова вълна през тръба, чрез специално приспособление и така в близост до мозъка достъга само чист звуков сигнал, БЕЗ електромагнитни намотки и без радиационни вълни в непосредствена близост до мозъка,  далеч от източника на радиация, 98% ефективно намаляване на излъчването, като по този начин защитава мозъка.
Приложимо:
Бременни : Когато се обадите, телефонния радиация в голяма степен ще повлияе на здравословното развитие на бебето. За бебето и вашето здраве, е добре да се носят нашите слушалки радиация.
Бизнес хора: с помощта на анти радиационните слушалки по време на разговор може ефективно да се намали риска от рак на мозъка, глухота, катаракта, ендокринни заболявания, репродуктивни смущения, и т.н.
* Интелигентен режим превключване бутона за IOS Android телефон, (ако звукът не е нормална ситуация, моля извадете слушалката от телефона, плъзнете ключа за съответната посока, за да се върнете към нормален), подходящ за всички телефони: Samsung, Apple , HTC, MOTO, Sony Ericsson, Nokia, Lenovo, Huawei, ZTE, просо, Meizu, Amoi, гранд, Coolpad т.н.
* Вграден висококачествен микрофон. БУТОНИ ЗА : отговор / прекратяване / възпроизвеждане / пауза функция; Играйте предишната песен: бързо натиснете три пъти, играят следващата песен