Готови пердета модел Версаче – Поръчай онлайн красиви пердета от Магазин Пердета БГ

18
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Пердетата от модел Версаче завършват модерния стил на обзавеждане на Вашият апартамент или хотел. Съчетават се добре както с модерни, така и с класически мебели. Златистите и червени пердета са подходящи за официални помещения – салон, хол и всекидневна, а сиво, синьо и бяло са за спални. Много подходящи при скъпо обзавеждане. Придават завършеност на Вашия дизайнерски замисъл! Всички пердета са с размери 280 см. и дължина 300 см. и на СУПЕР НИСКА цена – 39 лв. с ДДС, защото ги купувате от директно от вносител. Цените са крайни, но при доставката ще заплатите и самата услуга на куриера, според ценоразписа на куриерската фирма.

ВНИМАНИЕ: Пердетата се състоят от две части – долно едноцветно перде с дължина 300 см. и върху него органза (също 300 см), т.е. за ушиването на едно перде са използвани 6 м. плат.

Избери и поръчай готово перде от богатата цветова гама пердета от нашия онлайн магазин и ние ще го доставим чрез куриер. Разгледайте внимателно пердетата в нашия каталог, защото цената си заслужава. Ние сме директен вносител на тези пердета!