Малена – магазин за плетени калци зимни черни калцуни вълнени гети Меритекс Meritex 999 плетени калци до коляно

1
Добави коментар

999 плетени калци от глезена до коляното с вертикални линии, които оптически удължават краката, еластичен комфорт, не стискат и не притесняват дамата, която ги носи, произведени от италианската марка за женски гети Меритекс/ Meritex. Акрилът е материал, който се произвежда от изкуствена вълна, отличава се с голяма мекота, здравина и топли през зимните месеци. Продуктът има сертификат Еко-текс стандарт 100, доказващ използването на първокласни тъкани при производство при спазване на всички хигиенни и екологични насоки. 

Състав: 80% акрил, 20% полиамид

Продуктът е предназначен на пране на 40 градуса ръчно или машинно пране ( при пране на пералня препочваме обръщане на продукта наобратно и пране на програма за вълна с максимум 300 – 400 оборота ); може да се глади на умерена на температура; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва; не бива да се суши в сушилня; да се суши след като е изцеден и да се суши окачен на закачалка/ друго подходящо място. 

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при НЕПЪЛНО наличие на цветове и в двата ни магазина.