Модерна клинична лаборатория в Болница Медлайн Пловдив

5
Добави коментар
infojoker
infojoker

МБАЛ Медлайн разполага с високоспециализирана и модерна Клинична лаборатория, в която се извършва широка гама изследвания 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Клиничната лаборатория е акредитирана с най-висока оценка от Министерството на здравеопазването на Република България.

Лабораторията работи с НЗОК, с частни здравноосигурителни фондове, корпоративни клиенти в рамките на профилактичната програма на болницата и с пациенти от платения прием.

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за вътреболнична хигиена. Малки деца и бебета също могат да бъдат изследвани, тъй като апаратурата има възможност за извършване на голям брой анализи от малки обеми кръв.

Резултати от изследвания

Можете да получите своята парола за достъп на Локална регистратура Клинична лаборатория. Важно! Парола и потребителско име не могат да бъдат предоставяни по е-mail или телефон. Те се получават лично с оглед запазване конфиденциалност на личните данни и информация от изследвания.

Вижте Лабораторните изследвания тук >>>

Вижте Пакетите тук >>>