Кажи ми любимото си цвете, за да ти кажа какъв си

7
Добави коментар
boleyn
boleyn

Любимото ви цвете издава какъв е характерът ви.

Рози

 

Пътуването и авантюрите са за любителите на розите. Различните култури и техните обичаи ви възхищават. Вие разцъфвате във всеки сезон, без да повяхвате или да изневерявате на стила си.

Божури

 

Нищо не разкрива по-добре любителките на божурите от гардероба, пълен с женствени, романтични рокли. Вие сте имали красива, класическа сватба с флорални мотиви в аранжировката. Така както божурите виреят навсякъде по света, и вие се чувствате добре във всяка страна, в която отидете.

Магнолия

 

 

Това е първото цвете, което разцъфва на пролет с изключителни бели или розови цветове. Вие сте изтънчени, благородни и вероятно идвате от влиятелно семейство.

Люляк

 

 

Имате афинитет към антикварните ценности, гардеробът ви е романтичен. Зимният студ не ви пречи (все пак люлякът е бил изнесен от Холандия през зимата). Подобно на люляка, който цъфти на високите клонки и вие обичате да наблюдавате отгоре.

 

Карамфил

 

 

Вие се уповавате на непреходните ценности, имате интерес към философията и ученето на езици. „Карамфилите ни връщат в античността, в Гърция и Рим – казват флористите. – Селските райони на Колумбия и Италия са най-големите износители на това цвете и местата, където бихте се чувствали най-добре по време на екскурзия.

Орхидеи

 

 

Почти сигурно е, че в гардероба ви има дантели или леопардови принтове. Привличат ви екзотични страни като Нова Зеландия и Тайланд. Вие сте мистериозни и загадъчни, а всеки обича мистериите, нали?

 

Хортензия

 

Подобно на цвета на хортензията и вашите настроения се сменят с времето. Лятото е вашият сезон. Вие сте деликатни и взискателни към обкръжението, собствеността и работата си.

 

Лале

 

 

Гардеробът, домът и жизненият ви опит – всичко е в цветовете и нюансите на лалетата. Цветни и общителни, вие сте хамалеон с неясна родина. Мнозина смятат, че Холандия е страната на лалетата, но всъщност техен дом е султанският двор в Истанбул.

Лилиум

 

 

Ако сте с късмет, имате дълго стъбло (т.е. крака) или убийствена колекция обувки. Вие сте забележително независими във взаимоотношенията си. Все пак лилиумите са едни от малкото растения, които се самоопрашват.

 

Гладиоли

 

Ако това е вашето цвете, вие сте енергични, силни и общителни като самото него. Приключенията са част от начина ви на живот.