Евгени Минчев и Ваня Червенкова се сдобриха

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Вместо война, истинска любов кипна между Евгени Минчев и Ваня Червенкова, след като двамата заживяха под един покрив. Очакванията на продуцентите на „Биг Брадър“ се разминаха с реалността, тъй като вместо да палят конфликти и скандали, звездите си подадоха ръка и дори приятелски си шушукат пред камерите на Нова телевизия.

Не е тайна, че Лорда и бизнесдамата бяха във война извън Къщата, заради което стигнаха дори и до съд. Конфликтът им е с давност от 2013 година, след като Евгени обиди публично Ваня в ефира на „Голямата уста“. Червенкова реши да си търси правата пред Темида, но мудната ни съдебна система докара обстоятелствата дотам, че милионерката и пиарът се сдобриха, преди да е отсъдена каквато и да е присъда, пише „Всеки ден“.

Основен фактор в затоплянето на отношенията между Ваня и Евгени изигра отново „Биг Брадър“, който реално и ги скара, след като двамата неколкократно бяха канени за коментатори в студиото на Ники Кънчев.

От дума на дума ледовете между Червенкова и Минчев се стопиха, а със старта на последния сезон на Големия брат стана ясно, че помежду им не тлее вече никаква омраза. Женята приветства с прегръдка и целувки Ваня, която пък отвърна на гостоприемния му жест, подарявайки му букет цветя.