Оглед при покупка на апартаменти

1
Добави коментар
Georgieva34
Georgieva34

Вълнува ви въпросът с огледите преди покупка на апартаменти? Да, трябва да бъдете внимателни при огледа на имота, който евентуално ще закупите, защото никой не желае да обитава дом с недостатъци, особено такива, които биха могли да бъдат отразени преди покупката!

Какво да огледам преди покупка на апартаменти

Влизайки в жилището, вие трябва да забравите колко ви харесва то. Оглеждайте детайлите, тъй като и най-малкият пропуснат такъв може да се окаже бедствие в последствие. Имайте това предвид и ще бъдете удовлетворени от точния избор.
Ако домът е обзаведен, огледайте мебелите и уредите. Как ви изглеждат, одобрявате ли ги или са твърде стари и неугледни за Вас. Ако трябва да подменяте обзавеждане, това със сигурност ще ви излезе скъпо. В такъв случай опитате да отбиете от продажната цена.
Има апартаменти, строени преди много години, в които дограмата е от същия период – дървена, с остаряла боя. Не е нужно да изброяваме недостатъците на старата дограма, която не може да заглушат достатъчно шума от външни източници, както и да запази температурата на стаята, особено през зимните месеци. Огледайте обаче внимателно – има и качествена дървена дограма, която е обновена и позволява на жилището да диша, като същевременно създава уют. Подмяната на дограмата не е никак евтина и отнема доста време, затова преценете дали можете да спестите това.
Не забравяйте състоянието на банята и наличието на мухъл, конденз или течове. Тези проблеми понякога не са ясно доловими от пръв поглед и може да ви изненадат неприятно след покупка на апартамент. Направете си труда да огледате за тези недостатъци и ще имате пълна яснота за състоянието на дома!
Не пропускайте и състоянието на входа и стълбището на сградата. Миризмата от мазетата и неприветливия вид на общите части не са сериозен недостатък за повечето хора, но има такива, за които това е много голям дразнител. А дразнителите причиняват дискомфорт, затова не бива да убягват от вниманието!

Покупка на апартаменти – вниманието преди всичко

Трябва да подхождате с внимание, когато оглеждате един имот. Някои хора се поддават на първите си усещания и още на пръв поглед или се влюбват в апартамента и искат да го притежават, или не го харесват и се отказват веднага. Въоръжете се с внимание, направете второ посещение след няколко дни, за да на допускате грешки и ще направите чудесна покупка!

За да направите успешен избор при покупка на апартаменти, не се колебайте да се свържете със Сиана Имоти Русе. Нашите агенти знаят за какво да гледат, ще насочат вашето вниманието към плюсовете и минусите на разглежданото жилище и ще ви подскажат какъв е потенциалът на даден дом.

Публикувано в За Русе, Недвижими Имоти Русе и отбелязано с покупка на апартаменти, покупка на жилище, покупка на имот на 12.11.2015 от Пламен Савов.