Соня Колтуклиева се прицели в Евгени Минчев и Къци

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Съквартирантите в „Big Brother All Stars“ не губят и минута и само след три дни в Къщата, напрежението вече започва да излиза наяве. В живото предаване снощи видяхме как Големият брат инсценира напускането на един Съквартирант.

Всеки от риалити звездите трябваше да избере най-ценния човек за него в Къщата и по този начин Соня се оказа излишната. Както често става в живота, последните могат да станат първи и вместо да напусне най-известната Къща, само след два дни престои в нея, Соня получи възможността да избере още една супер сила.

Тя реши да получи имунитет от номинации и по този начин Боби загуби своя. Тази вечер ще стане ясно какво последва след връщането на устатата журналистка обратно в Къщата.

Блондинката ще бъде повече от афектирана и откровено ще нападне някои от Съквартирантите. Нейна основна мишена ще бъдат Къци и Евгени, а Колтуклиева няма да си спести обидните епитети по техен адрес.

Довечера ще видим и една мисия, която ще подложи на огромно изпитание егото и способността да приемат загуби на някои от Съквартирантите. Big Brother ще ги раздели на два конкурентни отбора, но само единият ще бъде избран и просветен от него. Задачата на тима, който е избран винаги да побеждава, е да смаже отборния дух и да разедини другия. Залогът е седмичният бюджет, а Избраните могат да си служат с всякакви средства, за да успеят да се справят със задачата си.