Уикенд в Сокобаня – Бамби М Тур

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Задължително до 2 дни след заплащане на ваучер изпратете на е-майла на Туристическата агенция ([email protected]) резервацията за желаната от вас дата със следната информация:трите имена и ЕГН на пътуващите, кода на ваучера, град на отпътуване, телефон за обратна връзка и желаните дати за екскурзията! При неизпълнение на условието, ваучерът се счита за невалиден!

Сокобаня- градът, който пази магията за вечна младост, градът, който дарява с любов, градът който те кара да се чувстваш специален…различен….боготворен.
Тук в този град времето е спряло, природата е останала непокътната, градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic. Сокобаня освен термални извори, също е благоприятен за лечение и профилактика на бронхиална астма и хроничен бронхит. Старият град пази своята история от средновековието от времето на княз Милош.

Цената е за един човек и включва:

Транспорт с туристически автобус

Една нощувка

Една закуска

Един обяд в хотел ** в Сокобаня

Разходка в курорта

Пешеходна разходка в Ниш

Мед.застраховка

Екскурзоводско обслужване

Цената не включва  /заплащат се 7 дни преди датата на отпътуване/: 

Вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни напитки- 13 евро

Входни такси за музеи и градски транспорт

1 ДЕН:
Отпътуване от София в 7.00 ч.  от ст.“Васил Левски“ по маршрут София – Пирот – Сокобаня. Настаняване в балнеокурорта. Обяд. Обиколка в центъра на курорта – Мраморната алея с турската баня, Милошевия конак, църквата „Св Преображение“. Свободно време. Тържествена вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни напитки. Нощувка.

2 ДЕН:
Закуска. Разходка до курортната местност Лептерия с изглед към крепостта Сокоград, или свободно време. Обяд в ресторанта на хотела. Отпътуване за Ниш. Пешеходна обиколка в Ниш – площада на Освобождението, сградата на кметството, крепостта, двореца „Бановина“. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ вечерта.