ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ДЕЦА 5ГР. Х6

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

Melilax Pediatric
Micro-клизма с Promelaxin

Предназначение:

Melilax Pediatric е разработен за използване при лечение на запек при деца и бебета, дори когато са придружени от чревна свръхчувствителност (като при синдром на дразнимото черво), анални фисури, и / или хемороиди.

Този продукт изчиства червата и намалява дразнене и възпаление, които съпътстват запек.

Как действа Melilax?

Melilax Pediatric съчетава evacuative действие и защитно и успокояващо действие върху лигавицата на ректума.

Двойното действие на Melilax се постига благодарение на PROMELAXIN, активен комплекс от нектар и медена роса мед, избрана за тяхното съдържание в монозахариди, полизахариди и меланоидини и обработени за запазване на активните съставки, обогатени с полизахаридни фракции от Алое и Malva.

Melilax Pediatric упражнява недразнещ, evacuative действие и следователно предоставя стимул да активирате дефекация.

Освен това, благодарение на своите свойства, подобни на слуз и вискозитета си, Melilax Pediatric предпазва ректалната мукоза време стол пасаж. Тези свойства, в комбинация с антиоксидантно действие на съставките, дават възможност продуктът да се защитят и успокояват лигавицата. Начин на употреба: Вижте информационна брошура вътре.

Directions

Вижте информационна брошура вътре. Предупреждения: Не използвайте в случай на свръхчувствителност или алергия към една или повече съставки. Потърсете лекарска помощ, ако запек продължава, за да се изключат други медицински състояния.

Микро клизми на са предназначени за еднократна употреба. Не използвайте повторно, дори когато се прилагат половин доза; Например, за деца.