Надомна работа и Надомен бизнес с Neobux

1
Добави коментар
Neobux_Ptc
Neobux_Ptc

Добре дошли в“ Надомна работа с Neobux“ . Ще ви предоставя една чудесна възможност за надомна работа и допълнителни доходи, с която се занимавам от 2011 година и от надомна работа, тя се превърна за мен в надомен бизнес и основен източник на доходи. В зависимост от това колко сериозно и задълбочено ще се заемете и за вас Neobux може да се превърне от източник на допълнителни доходи и от надомна работа в печеливш надомен бизнес и основен доход за вас. В Neobux няма да се занимавате с рязане, лепене, и сглобяване на химикалки докато не ви се завие свят или да шиете гоблени докато ви изтекат очите. В Neobux няма норма, шеф и работно време. Няма скрити подводни камъни и измамни условия написани със ситни букви в договора ви за надомна работа. Надомната работа с Neobux е в удобно за вас време и без възрастови ограничения. Печелите от дома си докато се забавлявате в интернет и да си осигурите допълнителен доход. А за тези от вас, които се задълбочат повече надомната работа с Neobux може да се превърне в основен доход и източник на добра печалба.

Neobux е най-големият и вероятно най-известният PTC сайт в света. Хиляди хора се присъединяват ежедневно и милиони долари са били платени от дружеството вече. Ако не сте потребител в Neobux, ПРИСЪЕДИНЕТЕ се БЕЗПЛАТНО и с желание и постоянство развийте собствен, доходоносен бизнес от дома без данъци! Увеличeте доходите си многократно само като гледате реклами, попълвате анкети или решавате малки задачи като например да разгледате и оцените обложката на едно CD. За всичко това ви се плаща и всеки може да го върши от дома и в удобно за него време.
Преди да започнем, е необходимо да създадете ваш собствен акаунт в Neobux направете го от ТУК. Единственото, което ви е нужно за регистрацията е да имате регистрирана сметка в системата за електронни разплащания Paypal, където ще получавате заработеното от вас. Ако все още нямате може да го направите от ТУК. След което продължете от тук: РЕГИСТРАЦИЯ в NEOBUX.След като попълните съответните полета с вашите данни поставете отметка и преминавате към следващия прозорец. На адреса, който сте посочили ще получите потвърждение заедно с код, който трябва да въведете в съответното поле. Поздравления трудната част приключи с натискането на бутона „Finish“ започва забавната част.
Този сайт е създаден да бъде подробен наръчник за първите стъпки в Neobux, както и някои съвети за по-напреднали, за да можете да се чувствате комфортно в системата Neobux да се забавлявате и печелите. Ще ви помогне да разберете функционалността на сайта, основите, на които работи и методи, с които да увеличите приходите си, придружени с цифри, диаграми, инструменти и стратегически предложения.
Начинаещи и нови членове могат да започнат от страница ‘Основи’.
Моля, чувствайте се свободни да оставите обратна връзка и да ми кажете как мога да подобря този сайт, или ако съм оставил някакви въпроси без отговор! Ако намирате сайта и съдържанието полезно и / или бихте искали да се присъедините към Neobux, моля използвайте линкът ми за реферали – това не ви коства нищо, но в замяна ще ми даде стимул да продължа работата по сайта и съдържанието му.
По мое мнение, първите две седмици са решаващи. Бъдете търпеливи и постоянни, през това време нямате право на директни реферали. Отваряйте всички реклами, които ви се отпускат и събирайте пари и Neopoints за наем на първите ви реферали. Разучете в подробности Neobux. За съжаление, липсата на информация ще стане причина много хора да напуснат, но вие сте на точното място, за да се избегнете това и да не се лишите от тази чудесна възможност