Ellie Goulding за музикалните критици и славата

2
Добави коментар
Malei
Malei

Ели Голдинг се притеснява, че музикалните критици намират здравословният й начин на живот за „скучен“.

Британската звезда придоби международна слава с песента си „Love Me Like You Do”, която е санудтрак към филма “Петдесет нюанса сиво“, но това не е единственото, с което е известна Ели. 28-годишната звезда е популярна и с любовта си към спорта, поствайки редовно снимки от тренировките си в социалните медии. Въпреки, че феновете й се възхищават, тя се притеснява, че други не са особено впечатлени.

„Най-вече музикалните критици намират моята страст към фитнеса за скучна“, каза тя за немското списание Women’s Health.

Въпреки това, звездата не смята, че това пречи на креативността, която се изисква от хората в нейната индустрия. „Все още съм малко луда“, засмя се тя. „Не бих била способна да напиша нито една от песните си, ако не беше така!“

Справянето с критиката е нещо, с което звездата е трябвало да свиква, както и с факта, че всичко от тялото й до връзката й с Дъг Понтър се обсъжда в пресата. Ели твърди, че е знаела с какво се захваща и че всяка известна личност трябва да приема тези неща.

„Мисля, че ако не беше мениджъра и приятелите ми бих се разпаднала много бързо“, признава тя в британското списание Glamour.

„Всеки, който е известен, вероятно е искал да бъде такъв. Това не се случва инцидентно. Затова, когато разбереш, че не е толкова красиво колкото изглежда, чувствам че е почти като възмездие или карма. Вселената ти казва: „Искаше го толкова много – ето го. Не е такова каквото си мислеше, че ще бъде нали?“

Младата певица споделя, че коментарите относно любовта й и външният й вид са най-трудното нещо, с което се налага да се справя.

Comments: