Две деца пострадаха при пътни инциденти само за ден

1
Добави коментар
stuklen
stuklen

Две деца пострадаха вчера при пътно-транспортни произшествия вчера в Стара Загора. На 23 ноември около 07,45ч. при катастрофа на ул.“Брацигово“ на …

Две деца пострадаха вчера при пътно-транспортни произшествия вчера в Стара Загора. На 23 ноември около 07,45ч. при катастрофа на ул.“Брацигово“ на кръстовището с  ул.“Генерал Скобелев“,  автмобил „Хонда“ не пропуснал движещия се с предимство „Ситроен“. При сблъсъка е пострадало, возещото се на задната седалка 9-годишно дете. То е откарано с натъртване в областта на гърдите в ЦСМП – Стара Загора и настанено за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за двамата.

Друго дете бе блъснато от каруца в Казанлък. Отново на 23 ноември около 14,00ч., в местността „Казмера“ в гр. Казанлък, се е движело каруца, управлявано от 34-годишния С.М. от гр.Казанлък. Поради движение с несъобразена скорост блъска 5-годишно дете, което е получило контузна рана в областта на главата. Детето е отведено в Спешния център в Казанлък, без опасност за живота. С.М. е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 2,08 промила. Съставен му е акт.

Тагове Казанлък | Стара Загора | катастрофа

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!