Побърках се от кеф – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Беше вечер, която не трябваше да мине без купон. Веднага щом се прибрах у дома, телефонът ми загря от приятели, които ме канеха да се поразкършим в някоя дискотека.

Насочихме се към едно малко заведение. Със самото влизане, пуснаха жестоко паче и аз поканих на танц едно момиче, което ми харесваше.

И двамата се занимаваме с модерен балет, затова може би другите ни оглеждаха като редки изкопаеми.

Веселихме се много, танцувахме постоянно, докато не усетих, че някой ме прегръща през кръста. Обърнах се и видях момчето, което харесвах, но не вярвах, че нещо може да се получи между нас. Последните 3 години той прекара в Америка и ми се струваше надут, но съм бъркал. Помоли ме да излезем за да си поговорим. Навън ме хвана през кръста, а пръстите му докосваха горната част на дупето ми. Погледна ме доволно и ме попита дали съм с прашка. Отвърнах му, че съм чисто гол, а той от възхищение извика:

– Леле-е-е-е…
Целуна ме страстно и ми призна, че много ме харесва. Бил се надървил страшно, а и аз- също. Предложи ми да отидем у тях и аз се съгласих.

Докато слушах романтичната музика, която се носеше от уредбата, той влезе в банята. Излезе по хавлия и пред очите ми я свали- гледката беше невероятна. Членът му, тялото му, което пращеше от мускули и прекрасното му лице. Накара ме да стана и да сваля дрехите си, като през цялото време ме гледаше доволно. Прошепна ми:

– Леле, колко си сладък!

Ушите ми не слушаха, а очите ми постоянно бяха втренчени в готиния му член. Целувахме се страстно. Устните му се плъзгаха по гърдите ми. Той захапваше нежно зърната, а когато стигна до члена ми, го засмука дълбоко в себе си. Започнах да го обсипвам с целувки. Той се побъркваше от това!

Поемах хуя му в устата си и лакомо го обсипвах с нежност. Обърнах го по корем и нежно зализах дупето му.

Анусът му се отпускаше, а аз желаех да проникна в него. След малко всичко това се повтори, но сега аз бях подложен на ласките. Беше вторият човек, който проникваше в мен, но го направи нежно, страстно и опияняващо. И двамата не искахме този миг да свърши…

После лежахме изтощени. Каза, че иска да ми стане гадже. Нямах нищо против. Имах си и момиче, но тя знаеше всичко за мен и въпреки това ме обичаше. Винаги с него се чукахме лудо и ще продължаваме да го правим. Сега ми е адски мъчно за него, защото замина за София, а аз съм тук, облечен в зелен камуфлаж и трябва да се подчинявам на някакви глупаци. Но всичко рано или късно ще свърши!