Екскурзия до Малайзия, Сингапур и остров Бали

15
Добави коментар
DSTours
DSTours

Екзотична екскурзия до Малайзия, Сингапур и остров Бали София – Доха – Куала Лумпур – Сингапур – Бали – Доха – София

 

 

 

16.01.2016 – 29.01.2016г.  2 нощувки в Куала Лумпур, 3 в Сингапур и 6 на остров Бали Полет от София с Катарски авиолинии

 

 

Програма на екскурзията:

 

 

16.01: София – Доха – Куала Лумпур

Полет от София  в 17:25ч. Пристигане в Доха в 23:00ч. и полет в 01:40ч. за Куала Лумпур, Малайзия.

 

17.07: Куала Лумпур

Пристигане в Куала Лумпур на в 14.10ч. Посрещане и трансфер до хотел в центъра на Куала Лумпур (Corus hotel 4* или подобен). Свободно време и нощувка.

 

18.01: Куала Лумпур

Закуска и сити-тур на столицата на Малайзия: изглед към кулите Петронас (най-високите в света кули-близнаци, Бату Кейв (пещера с хиндуистки храмове и забележителна позлатена статуя на входа и Кралската фабрика за калаени изделия. Следва посещение на паметника на националното помирение и на новия дворец на султана; площадът на Независимостта, където се намира и богато украсената сграда на Султан Абдул Самад, построена в мавритански стил през 1897г, както и сградата на британската администрация (един от символите на Куала Лумпур). Следва свободно време и нощувка.

 

19.01: Куала Лумпур – Сингапур

Свободно време за почивка или разглеждане на забележителности. Освобождаване на хотела и полет за Сингапур в 15:05 ч. Посрещане на летището от представител и трансфер до хотел Peninsula Excelsior Hotel 4*(или подобен, разположен на централно място в близост до старата част на града. Нощувка в Сингапур.

 

20.01: Сингапур

Закуска и обзорен тур на града: Чайна таун, Малката Индия, уникалната градина с орхидеите, символа на града – Мерлиона (статуя на същество с глава на лъв и опашка на русалка), сградата на Парламента, въртящото колело Singapore Flyer високо 165 метра и емблематичния за Сингапур хотел Marina Bay Sands 5*. Свободно време и нощувка.

 

21.01: Сингапур

Свободен ден в Сингапур за почивка, развлечения или екскурзии по желание – Зоологическата градина, остров Сентоса с всичките му развлечения, Singapore Flyer, уникалния Marina Bay Sands 5* – с невероятна гледка към града и морето от последния етаж, Orchard road – улицата на орхидеите  и други.

 

22.01: Сингапур – Бали

Свободно време и трансфер до летището за полет за  о. Бали в 17:30ч. Пристигане в Денпасар, посрещане и трансфер до хотел Melia Nusa Dua 5*(или подобен). Нощувка.

 

23.01: Бали

Закуска и целодневен тур.на острова. Екскурзията включва традиционните танци Баронг, пресъздаващи истории от хиндуистката Библия Рамаяна, обогатени с езическите вярвания на местното население. Посещение на местни майстори на дърворезбата, плантация с местни подправки и дегустация на фамозното кафе Лавак. По обяд – местността Кинтамани – връх Батур и езерото Батур; обяд. На връщане ще видим храма Tampaksiring, известен като „The Fountain of Youth” и „Holy Spring”.  Следва възможност за развлечения и шопинг в Бали. Нощувка.

 

24.01: Бали

Свободно време в Бали за плаж, почивка или екскурзии по желание.

 

25.01: Бали

Закуска и втори целодневен тур на острова: кралският храм Таман Аюн, местността Бедугул, където се намира езерото Бератан с култовия храм в него Ulun Danu (един от символите на Бали). Той е построен в чест на Богинята на водата. Следва спирка в местен пазар за цветя и плодове и гората на маймуните. Спиращи дъха гледки на залеза над прочутия храм в морето Tanah Lot. Връщане в хотела и нощувка.

 

26 – 27.01: Бали

Свободно време за плаж и почивка.

 

28 – 29.01: Бали – Доха – София

Освобождаване на стаите по обяд, вечерта трансфер до летището. Директен полет за Доха в 01.10ч. през нощта на 29.01. Пристигане в Доха в 05:55ч. сутринта и полет за София в 07:55 ч. Пристигане в 12:15ч.

 

Посочената цена от 2299€/ 4496лв. е на човек, настанен в двойна стая в посочените хотели.  Доплащане за единична стая – 550€. За информация и резервации, свържете с офисите на Ди Ес Тур във Варна и Бургас: 052 607 609 и 056 826 355!

 

 

Пакетната цената включва:

* Съответният брой нощувки със закуски в хотели 4/5* звезди  * Самолетни билети София – Доха – Куала Лумпур /  Бали – Доха – София с QATAR AIRWAYS с включени летищни такси и позволен чекиран багаж до 30 кг. * Самолетни билети с директни полети Куала Лумпур – Сингапур и Сингапур  –  Бали с включени летищни такси и багаж * Всички трансфери по програмата * Сити-тур в Куала Лумпур; сити-тур в Сингапур с включен вход за градината на Орхидеите, 2 целодневни тура в Бали с включени обяди и входни такси * Местен гид * Водач от ТО * Застраховка „Помощ при пътуване” с покритие 20000€.

 

Цената не включва:

* Входна виза за Индонезия: 35$ (заплаща се при пристигане на летище); изходна такса при напускане на Индонезия: 15$ * Допълнителни екскурзии (заявяват се и се заплащат на място): Езда на слон: 75 $ Рафтинг: 55 $ Lembongan круиз (целодневна екскурзия): 95 $ Комбинация езда на слон + рафтинг: 120 $ Uluwatu kecak dance (танци по време на залеза на слънцето): 25 $ * Бакшиши за гидове и шофьори * Разходи от личен характер

 

 

Мнение на турагента:

Тази екскурзия е чудесен начин да се запознаете с красотата и екзотиката на три азиатски страни с уникална природа, забележителности и атмосфера – Малайзия, Сингапур и Индонезия. Всяка от тях ще ви впечатли със собствен чар, местни традиции и обичаи. Куала Лумпур, Сингапур и остров Бали са едни от най-предпочитаните екзотични дестинации в Азия, които можете да посетите на една екскурзия с удобен полет от София.

 

 

Полезни връзки:

Нова година 2016 | Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Хотели | Други услуги