Как да открием подслушвателни устройства и скрити камери, използвайки специални детектори

3
Добави коментар
lilqnaantonova
lilqnaantonova

Вярно е, че не се случва често да търсите подслушвателно устройство или скрита камера във вашия дом или офис. Промишленият шпионаж все още е доста голям бизнес. Това е една от причините да съществуват и детекторите за камери и подслушвателни устройства. Къде са тези устройства?

Всъщност повечето от тях са толкова малки, че те могат да бъдат почти навсякъде и не се виждат. Но всички скрити камери и подслушвателни устройства изпращат радиочестоти. Така че, ако можете да уловите радиочестотите, ще ги откриете.
Корпоративният персонал по сигурността използва сложна апаратура, за да почиства залите за корпоративни срещи от всички устройства, които изпращат радиочестоти. За дома си можете да наемете детектив, който знае как да почисти района.
Колкото и да не ви се вярва, съседи шпионират съседите. Инцидентите на скрити камери, които са поставени в обществени сгради от воайори изглежда се увеличават. Скритите камери са проектирани така, че да се поберат навсякъде и никой не би заподозрял, че камерата или микрофона е в закачалката за дрехи, в освежителя за въздух или дори в електрически контакт.
Съществуват детектори за подслушвателни устройства и скрити камери, които гарантират добри резултати. Те откриват и безжични камери, безжични подслушватели, Wi-Fi сигнали, действащи клетъчни телефони и още много други. Те могат да се поберат в дланта на ръката ви. Използват обикновени батерии и с тях можете бързо да сканирате всички участъци, в които подозирате наличие на шпионски уреди.
Те имат и визуална функция за откриване, която ви позволява да търсите чрез специално фокусирано наблюдение и да намерите скрити камери в рамките на 5 до 10 фута разстояние.
Ако имате дори и съвсем малко подозрение за наличието на скрита камера или скрито подслушвателно устройство във вашия дом, офис или корпоративна зала, това е най-добрият начин да ги намерите.
Има по- евтини детектори, за по- ежедневна употреба. Съществуват, обаче, и доста по- скъпи варианти на детектори, които са много по- чувствителни и ефективни при откриване на шпионски джаджи.
След като бъде открита подобна апаратура, тя трябва да бъде заглушена, за да се спре изтичането на информация към вражеския лагер.
Колкото и фантастично да ви звучи това, всичко се случва в реалния живот.

Посетете шпионския магазин spy-secrets и изберете подходящо устройство за откриване на бръмбари. Виж тук http://www.spy-secrets.com/bg/nachalo/d%D0%B5t%D0%B5ktori-za-brambari.html