Прахоустойчив и водоустойчив GPS тракер за проследяване на МПС JM01

1
Добави коментар
gpsmagazin.navigacii
gpsmagazin.navigacii

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Прахоустойчив и водоустойчив GPS тракер за проследяване на МПС JM01
11:43, 22 Ноември 2015 видяна 36 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

JM01 водоустройчив и прахоустойчив GPS тракер е мощен и лесен за използване, специално проектиран за мотоциклет, електромобил и подобни превозни средства. Работното напрежение е 7.5-90 VDC, което би било подходящо за всяко превозно средство на пътя. С GSM + GPRS + GPS технологията, устройството може лесно да се постигне бързо и точно позициониране. IP65 стандарта предпазва устройството от дъжд и прах. Функциите детекция за вибрация, бутон SOS, гео-област и дистанционно изключване на захранването предпазва напълно автомобила.

 

 

Дистанционно управление на захранването и горивото

 

Тази функция позволява чрез изпращане на SMS към устройството да се прекъсне захранването или горивото на автомобила в случай, че той се е отдалечил и се движи извън определени граници.

 

Прахоустойчив и водоустойчив

 

Тракерът е водоустойчив и прахоустойчив, което го прави издражлив за по-дълго време.
 

 

JM01 GPS тракер – ако желаете сигурност, спокойствие и ефективен качествен тракер, това е подходящото решение за Вашия бизнес.

Ако желаете да закупите продукта или желаете да получите повече информация за него, можете да направите от ТУК

 

 

1. Всички продукти са тествани и с доказано качество преди да бъдат изпратени.

2. Всички продукти са добре опаковани преди изпращането
 

Добави в Svejo

« Обратно към блога