Благотворителен концерт „Подари надежда за Люси“

4
Добави коментар
24news
24news

  Под мотото „Подари Надежда за Люси“ .На 26.11.15 г.  Отново в Асеновград ще състой благотворителен концерт  един невероятен концерт се очертава. С участието на Здравко Мандаджиев,Трио Сопрано,Квартет Захир, Ваня Вълков, Димитър Туджаров – Шкумбата и др.

  Организаторите на концерта Володя Николов и Севджан Рамадан гарантират едно добро настроение за всички гости.Концерта ще се проведе в ресторант Асеновец  гр.Асеновград .

Начало 19:00 часа цена на Билета  11 лева.

  – Нека подкрепим  Люси  да се излекува от това коварно заболяване.

            Поздравления към  Главния организатор на концерта Володя Николов и Севджан Рамадан.

     – Володя Николов за втори път събира големи имена от музиката и шоубизнеса на една сцена в Асеновград.Първия концерт бе на 08.10.15 г. където стъпиха големи имена на сцената за да подкрепят каузата. Два мега концерта в Асеновград в подкрепа на Люси.

 

Към момента можете да помогнете на Люси чрез:

– дарителски SMS с текст на латиница DMS LUSI на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel) – валидни само ако се намирате на територията на република България;

 

– дарителска сметка към Райфайзенбанк

IBAN: BG53RZBB91551006205144

BIC: RZBBBGSF

LYUBOMILA BORISLAVOVA ANGELOVA.

 

За извършване на тежката процедура Любомила се насочва към клиника в Германия. От там приемат да я лекуват, след намиране на съвместим нефамилен донор. Стойността на лечението, включващо търсене на донор и трансплантация е 168 500 евро.