Предопределеност и характеристики за родените на 26 ноември

1
Добави коментар

26 ноември

Това е независим, рецептивен, чувствителен, любознателен, убедителен и изоб­ре­тателен човек с артистична душевност. Той се стреми към бързи резултати и често е неочакван в реакциите и поведението си. По природа е предан, състрадателен, все­от­даен, щедър и взискателен. Откроява се като красноречив, общителен и интересен събеседник. Характеризира се с практицизъм, търговски усет, многостранни интереси и организаторски качества. По натура е емоционален и откровен, едновременно ма­те­риалист и фаталист, чиито избор и ориентации обикновено се предопределят от сре­дата му на развитие. Притежава изявен инстинкт за притежание и развито чувство за принадлежност към общност, съсловие или кауза.

В личните взаимоотношения този човек е дружелюбен  и романтичен, но и много не­зависим, индивидуалистичен и твърде критичен по отношение недостатъците на оне­зи, които не отговарят на високите му  критерии. Едновременно с това е убеден, че развитието на собствената му личност и потенциал е много по-важно от всичко оста­на­ло, което може да получи като опит и признание в живота.

В сферата на чувствата тази личност често се лута от крайност в крайност, а за ус­пешна връзка партньорът й трябва да се съобрази с потребността й от повече сво­бо­­да, промени и силни усещания – тогава ще има до себе си една предана и емо­ционално привързана половинка.

Представителят на тази рождена дата е прагматичен човек, различаващ се от ос­та­налите по това, че прави всичко по свой собствен начин, фокусиран единствено върху  конкретните резултати от дейността си. Надарен е с творческа и ентусиазирана натура, която обича природата и пътуванията и рядко си позволява да се застои дъл­го на едно място.

В делови и професионален план това е индивид, който се стреми към добра ка­риера и е способен да използва всякакви средства, за да реализира на практика цели и идеи, които на пръв поглед може да изглеждат невъзможни или невероятни. Той е  усър­ден и упорит в работата си, но понякога започва различни неща, които му е труд­но да довърши. В повечето случаи успява да се отдаде на дейност, която напълно го удов­летворява, да се издигне до висок пост или обществено положение.

Възможности за успешна реализация има в области като търговия, дребен и сре­ден бизнес, хуманитарни науки, образование, литература, изкуства (музика, живопис), естетика, политика, журналистика, вътрешна архитектура и дизайн и др.

Негативни страни: Мекушавост, податливост на влияния, сантиментализъм. Импул­сив­ност, разпиляност, нерешителност, отмъстителност, демагогия. В определени слу­чаи – нестабилно финансово равновесие.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с черен дроб, бели дро­бове /бронхити/, храносмилане/храносмилателни органи, хипохондрия.

Родени на този ден: Фердинан дьо Сосюр (1857 г.) – швейц. езиковед; Йожен Йонеску (1909 г.) – фр. драматург; Тина Търнър (1939 г.) – амер. поп-певица

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, тото/хазарт и др/: 9, 13, 17, 18, 22, 26, 27, 31

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 4, 8, 10, 13, 17, 19, 22, 26, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Овен, Лъв, Стрелец

Цитат от книгата: 

„Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016